Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο νεκροί στο Αφγανιστάν.

25.12.2010 | 11:52
Αφγανικές και διεθνείς δυνάμεις σκότωσαν δυο άνδρες σε επιδρομή στο κέντρο της Καμπούλ ύστερα από μια "αξιόπιστη απειλή" επίθεσης κατά της αμερικανικής πρεσβείας στην αφγανική πρωτεύουσα, ανακοίνωσε σήμερα η υπό το ΝΑΤΟ διεθνής δύναμη στο Αφγανιστάν (Isaf).

    Η Isaf επιβεβαίωσε τη χθεσινή επιχείρηση σε κτίριο που ανήκει σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία.

    Η επιδρομή πραγματοποιήθηκε μετά τις πληροφορίες των υπηρεσιών ασφαλείας αυτήν την εβδομάδα ότι συνελήφθησαν τρεις άνθρωποι, οι οποίοι είχαν αντολή από τους πακιστανούς ταλιμπάν να επιτεθούν στο προεδρικό μέγαρο και στην αμερικανική πρεσβεία στην Καμπούλ.

    'Μετά τις πληροφορίες για απειλή επίθεσης κατά της αμερικανικής πρεσβείας, δυνάμεις της Isaf και αφγανικές δυνάμεις κινήθηκαν σε περιοχή όπου βάσει των απόρρητων πληροφοριών ήταν παρκαρισμένα δυο οχήματα παγιδευμένα με εκρηκτικά. Καθώς τα στρατεύματα κινήθηκαν στην περιοχή δέχθηκαν πυρά και στη διάρκεια ανταλλαγής πυρών σκοτώθηκαν δυο άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους είναι αφγανοί φρουροί ασφαλείας, δυο τραυματίσθηκαν και 13 συνελήφθησαν", αναφέρει η ανακοίνωση της Isaf, σύμφωνα με την οποία στη διάρκεια της επιχείρησης στο κτίριο της ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρίας, κατασχέθηκαν πολλά όπλα.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ