Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο συλλήψεις για τον εκβιασμό του Α/ΓΕΣ!

17.12.2010 | 14:30
Σε συλλήψεις δύο ατόμων ενός άνδρα,απόστρατου αξιωματικού του Στρατού και μίας γυναίκας κόρης απόστρατου της αστυνομίας,προχώρησε πριν από λίγο η αστυνομία! Και οι δύο κατηγορούνται για τις υβριστικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο εναντίον του Α/ΓΕΣ και της κόρης του,αλλά και για τον τηλεφωνικό εκβιασμό που ακολούθησε τις αναρτήσεις.
Πριν από λίγο ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μ.Σφακιανάκης πήγε στο υπουργείο Άμυνας και ενημέρωσε προσωπικά τον υπουργό Άμυνας και τον Α/ΓΕΣ.Οι συλλήψεις έγιναν λίγα 24ωρα μετά από τη μήνυση που είχε ο καταθέσει ο Α/ΓΕΣ, εναντίον αγνώστων με αποτέλεσμα την υπόθεση να αναλάβει εισαγγελέας. Το πρωί αστυνομικοί έκαναν έφοδο στα σπίτια των δύο τους συνέλαβαν και κατάσχεσαν τους υπολογιστές τους.
Στο σπίτι του απόστρατου ο οποίος για 25 λεπτά δεν επέτρεπε στον εισαγγελέα και τους αστυνομικούς να μπουν,οι αστυνομικοί βρήκαν οθόνες υπολογιστή αλλά και ένα φορητό υπολογιστή κρυμμένο κάτω από ένα στρώμα.
Η υπόθεση "ανοίγει" αφού τώρα τα "λαγωνικά" της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υα μπορέσουν να "διαβάσουν" όλα τα μηνύματα που έστελνε και λάμβανε ο απόστρατος σε σχέση με αναρτήσεις που ήταν υβριστικές,συκοφαντικές ή και εκβιαστικές ακόμη. Ήδη πέραν του Α/ΓΕΣ που έχει κινηθεί δικαστικά,ετοιμάζονται κι άλλοι στρατιωτικοί απόστρατοι και εν ενεργεία να ζητήσουν ηθική δικαίωση για όσα είχαν αναρτήσει στο διαδίκτυο οι κατηγορούμενοι.

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ