Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ:Παρατείνεται η κατάταξη στο Στρατό Ξηράς,λόγω απεργιών!Διαβάστε λεπτομέρεις

26.09.2011 | 15:45
Παρατείνεται δυο ημέρες η κατάταξη όσων έχουν κληθεί να παρουσιαστούν από σήμερα έως και τις 29 Σεπτεμβρίου στο Στρατό Ξηράς. Ο λόγος της παράτασης σύμφωνα με το ΓΕΣ αφορά όσους λόγω των απεργιών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αδυνατούν να μετακινηθούν προς τα κέντρα κατάταταξης.

Συγκεκριμένα το ΓΕΣ εξηγεί αναλυτικά πως μπορείται να παρουσιαστείτε αργότερα χωρίς συνέπειες:


Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, λόγω της απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και προς εξυπηρέτηση των καλουμένων για κατάταξη στρατευσίμων, κατά το διάστημα από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2011, επισημαίνει τη δυνατότητα που τους παρέχει ο νόμος, για παράταση της παρουσίασης τους έως δύο ημέρες, εφόσον διαπιστώνονται λόγοι αντικειμενικής αδυναμίας. Με την επίδειξη του σημειώματος κατάταξής τους και την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο, μπορούν να παρουσιαστούν σε οποιαδήποτε στρατιωτική ή αστυνομική αρχή για να δηλώσουν τους λόγους αδυναμίας και να παραταθεί η κατάταξή τους.

Επίσης για όσους έρχονται από νησιά:

Επισημαίνεται ότι στους στρατευσίμους που θα αφιχθούν στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου από τη νησιωτική Ελλάδα, κατά το διάστημα από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου 2011, θα παρέχεται η διευκόλυνση για τη μετακίνησή τους προς τα κέντρα κατάταξης ή αφετηρίες συγκοινωνιακών μέσων (ΚΤΕΛ-ΟΣΕ) με χρησιμοποίηση υπηρεσιακών λεωφορείων. Προς τούτο οι στρατεύσιμοι να απευθύνονται στους εκπροσώπους του Στρατού Ξηράς, οι οποίοι θα βρίσκονται στις πύλες εισόδου στα λιμάνια Λαυρίου και Ραφήνας και στις πύλες Ε-3 και Ε-5 στο λιμάνι Πειραιά.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ