Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΣΗΕΑ προς Μπεγλίτη:"Πες ονόματα και μην δημιουργείς εντυπώσεις"

25.11.2011 | 17:02


Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τις δηλώσεις Μπεγλίτη με την οποία τον καλεί να δώσει ονόματα και να σταματήσει να δημιουργεί εντυπώσεις:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται με τον πλέον έντονο τρόπο για τις δηλώσεις του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Μπεγλίτη, ο οποίος σε συνέντευξη, που παραχώρησε στις 14/11/2011 στο τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» απεκάλεσε δημοσιογράφους «ντιλίβερι μπόις» και «διαμεσολαβητές του Υπουργείου» και άφησε υπόνοιες για απόρρητες δαπάνες, οι οποίες αφορούσαν «παιχνίδι» της στρατιωτικής ηγεσίας με δημοσιογράφους.

Αν ο κ. Μπεγλίτης έχει συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα, χρηματισμού ΜΜΕ και δημοσιογράφων από τις «απόρρητες δαπάνες» του κράτους, τον καλούμε να τα δώσει αμέσως στη δημοσιότητα. Άλλωστε, επί χρόνια το ζητάμε επίσημα.

Διαφορετικά οι δηλώσεις και οι χαρακτηρισμοί με τους οποίους θίγονται, όχι μόνο οι διαπιστευμένοι στο Υπουργείο συντάκτες, αλλά και κατ’ επέκταση όλος ο Κλάδος, δεν έχουν καμία σημασία παρά μόνο να δημιουργούν δυσμενείς για τους δημοσιογράφους εντυπώσεις.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ