Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Είμαι ο εγγονός του Χίτλερ". Γάλλος το λέει,το πιστεύει και ...το χαίρεται

09.04.2012 | 00:29
Ο Philippe Loret και τα έξι αδέλφια του κάθονταν γύρω από το τραπέζι κουβεντιάζοντας για καθημερινά πράγματα, όταν ο πατέρας τους, Jean-Marie, είπε:
" Παιδιά, έχω κάτι να σας πω. Ο παππούς σας είναι ο Αδόλφος Χίτλερ “!

Έχουν περάσει 40 χρόνια,από τότε και ο Philippe Loret απέφευγε όλα αυτά τα χρόνια να αναφερθεί σ΄ εκείνη τη φοβερή πατρική αποκάλυψη.

Το έκανε τώρα μιλώντας στη Daily Mail.


O Philippe Loret, 56 ετών, έχει δύο πορτρέτα του Χίτλερ να κρέμονται στον τοίχο του σπιτιού του στο Saint Quentin στην Πικαρδία, της βόρειας Γαλλίας.

Τον περασμένο μήνα ο Alan Wilkes, γιος του Leonard Wilkes, ένας από τους πρώτους στρατιώτες που πάτησε στη Νορμανδία τη D-Day, κυκλοφόρησε αποκάλυψε μια καταχώρηση από το ημερολόγιο του πατέρα του, που φαίνεται να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του Jean-Marie Loret ότι ήταν νόθος γιος του Χίτλερ .

Στις 30 Σεπτεμβρίου 1944, o Leonard Wilkes έγραψε: «Μια ενδιαφέρουσα μέρα σήμερα. Επισκέφθηκε το σπίτι όπου έμεινε ο Χίτλερ στον τελευταίο πόλεμο, είδα τη γυναίκα που είχε ένα μωρό από αυτόν και μας είπε ότι ο γιος της , ήταν τώρα στο γαλλικό στρατό και πολεμούσε κατά των Γερμανών”.

Σύμφωνα με την ιστορία που διηγούνται οι πρωταγωνιστές η Γαλλίδα Charlotte Lobjoie,είχε συνάψει σχέση με το νεαρό τότε Χίτλερ, το καλοκαίρι του 1917.

Ο Jean-Marie Loret πέθανε το 1985,σε ηλικία 67 ετών, αλλά πριν από δύο μήνες, το περιοδικό Le Point του Παρισιού, αποκάλυψε πειστικές αποδείξεις για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του.

Ο Jean-Marie είχε τον ίδιο τύπο αίματος, με το Χίτλερ και παρόμοιο χειρόγραφο. Ο Χίτλερ δεν αναγνώρισε ποτέ επίσημα ότι είχε παιδί αλλά γερμανικά έγγραφα δείχνουν ότι χρήματα έφθαναν στην Charlotte Lobjoie και στη Γερμανία βρέθηκε η εικόνα μιας γυναίκας που φιλοτεχνήθηκε από τον Χίτλερ και έμοιαζε στη Charlotte.

 «Πιστεύω ότι είμαι ο εγγονός του Χίτλερ. Τα στοιχεία υπάρχουν”,λέει ο ίδιος.

Στη συνέντευξή του στη Daily Mail αναφέρει όλα όσα αφορούν τη σύντομη σχέση της Charlotte με το Χίτλερα,ακόμη και στις …επιδόσεις του Χίτλερ ως εραστή.


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ


 

Κάντε Like: Onalert.gr στο Facebook