Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είναι το τέλος του Μουμπάρακ, δήλωσε ο γάλλος πρόεδρος.

20.06.2012 | 09:57

Ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε από το Λος Κάμπος του Μεξικού ότι "είναι το τέλος" του πρώην προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ, όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του.

   "Δεν ξέρω αν είναι το τέλος ενός συμβόλου, αλλά σίγουρα είναι το τέλος του Μουμπάρακ", είπε χαρακτηριστικά ο Ολάντ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη σύνοδο της G20.

   "Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μουμπάρακ. Με ενημέρωσαν ότι είναι κλινικά νεκρός", πρόσθεσε ο γάλλος πρόεδρος.

   Ο έκπτωτος πρόεδρος της Αιγύπτου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και βρίσκεται σε κώμα, ανακοίνωσαν ιατρικές και στρατιωτικές πηγές, διαψεύδοντας ότι είναι "κλινικά νεκρός", όπως μετέδωσε νωρίτερα το αιγυπτιακό πρακτορείο Mena.

   "Δεν είναι κλινικά νεκρός. Οι γιατροί προσπαθούν να τον επαναφέρουν. Η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά", διευκρίνισε ιατρική πηγή.

   Η κρατική τηλεόραση της Αιγύπτου ανακοίνωσε πως σύντομα θα μεταδοθεί επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του πρώην προέδρου, ο οποίος μεταφέρθηκε από την φυλακή της Τόρα, νότια του Καΐρου, σε στρατιωτικό νοσοκομείο του Μααντί.

   Η σύζυγος του 84χρονου Μουμπάρακ Σουζάν βρίσκεται στο πλευρό του, ανακοίνωσε πηγή των δυνάμεων ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Γιατί το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αίγυπτο,έχει σχέση με την ελληνική ΑΟΖ
Αδελφοί Μουσουλμάνοι και στρατός σε πορεία σύγκρουσης στην Αίγυπτο


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ