Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Είχαν αποτέλεσμα οι καταγγελίες για τη Ροδόπη...

04.11.2010 | 23:24
Ευχάριστα είναι τα νέα από το στρατόπεδο της Ροδόπης για το οποίο σας είχαμε γράψει. Το πάντα καλά ενημερωμένο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ,μεταδίδει:
"Οι υπηρεσίες μειώθηκαν και οι διπλο-υπηρεσίες εξαφανίστηκαν καθώς άμεση υπήρξε η παρέμβαση του ΓΕΣ, μετά τις καταγγελίες που ανέφεραν ότι  ήδη ένας φαντάρος έχει πάρει αναβολή, ενώ τρείς από τους εναπομείναντες κίνησαν «παράπλευρες διαδικασίες» ευνοϊκής τους μετάθεσης σε άλλη μονάδα, για να γλυτώσουν. Στη μονάδα από το καλοκαίρι έως σήμερα υπάρχει εμπλοκή, που σύμφωνα με τους αξιωματικούς θα συνεχιστεί μέχρι το Δεκέμβρη, όταν ο στρατός είναι υποχρεωμένος να δώσει τα γκρουπάκια των εορταστικών αδειών.
Ο λόγος που έχουν εξαφανιστεί οι έξοδοι και απαγορευτεί οι άδειες συνδέεται με την ελλιπή επάνδρωση της μονάδας, η οποία θα χειροτερεύσει ακόμη περισσότερο με την απόλυση της τελευταίας σειράς και το μεγάλο όγκο των υπηρεσιών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φαντάροι που υπηρετούν στη μονάδα χτυπούν παράνομα διπλο-υπηρεσίες: υπηρεσία θαλαμοφύλακας 3:00-6:00 και ακολούθως 6:00-9:00 υπηρεσία τηλεφωνητή. 'Άλλος φαντάρος κρατά το ΚΨΜ, μετά εκτελεί χρέη θαλαμοφύλακα και ακολούθως τηλεφωνητή.
Αποτέλεσμα: υπάρχει φαντάρος που τις τελευταίες 2 μέρες έχει κοιμηθεί 4 ώρες!  "          
Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ