Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Εκδίκηση" για τον Οσάμα,ήταν η κατάρριψη του Chinook από Ταλιμπάν.

10.08.2011 | 00:32Ο αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα πήγε με ελικόπτερο στην αεροπορική βάση του Ντόβερ για να είναι παρών όταν θα έφθαναν οι σωροί των 30 αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη συντριβή του ελικοπτέρου Chinook στο Αφγανιστάν.

Οι έρευνες για το τι ακριβώς συμβαίνει έχουν ήδη ξεκινήσει.


Και το τελευταίο κομμάτι του Chinook που συνετρίβη στο Αφγανιστάν θέλουν να μαζέψουν οι αμερικανοί και το ΝΑΤΟ,για να βγάλουν ακριβή συμπεράσματα για το πως χάθηκαν οι 30 κομάντος.΄Ολα δείχνουν κατάρριψη από τους Ταλιμπάν κι αυτό περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.


Ο Πρόεδρος Ομπάμα είχει μια τηλε- διάσκεψη από Καμπ Ντέιβιντ το Σάββατο. Ο Ομπάμα πέρασε όλη τη Κυριακή μιλώντας με υψηλόβαθμους αμερικανούς αξιωματούχους για το θέμα του Chinook.Οι πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής δείχνουν οτι οι Ταλιμπάν γνώριζαν τη πορεία του μεταγωγικού ελικοπτέρου μέσα από κοιλάδα και εκεί έστησαν τη παγίδα τους για να το καταρρίψουν.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τέσσερις Πακιστανοί βοήθησαν σημαντικά τους Ταλιμπάν την επιχείρηση.

Ήταν μια επιχείρηση που εντάσσεται στα αντίποινα για τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν,λένε κυβερνητικές πηγές του Αφγανιστάν.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ