Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκλεισε την εταιρεία του,αλλά συντονίζει συζήτηση για την ανάπτυξη με ομιλητή τον ΥΕΘΑ!

28.06.2011 | 06:22
Τα παράδοξα στην Ελλάδα δεν μας λείπουν. Και γι΄ αυτό κανονικά δεν θα έπρεπε να μας προκαλούν εκπλήξεις. Όμως αυτά που αναφέρουν σε επιστολή τους οι εργαζόμενοι στην εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΟΥΛ ,πως να μην εκπλήξουν. Δυσάρεστα βέβαια. Οι εργαζόμενοι έστειλαν την επιστολή τους ,όχι τυχαία στον ΥΕΘΑ Πάνο Μπεγλίτη. Εδώ και δύο χρόνια του γράφουν η εταιρεία ουσιαστικά δεν λειτουργεί και οι 40 εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κ.Άγγελος Καραγιάννης ,ο οποίος έχει οριστεί από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο να συντονίσει συζήτηση με θέμα “της συμβολής της Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας”, σε συνέδριο του Επιμελητηρίου αύριο. Ποιος είναι ομιλητής; Ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης! Τα παράδοξα ποτέ δεν λείπουν…

Όλη η επιστολή που έστειλαν οι εργαζόμενοι της ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΟΥΛ στον ΥΕΘΑ:

“Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Οι υπογράφοντες το παρόν είμαστε εργαζόμενοι στην εταιρία ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΟΥΛ του ομίλου Καραγιάννη, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της αμυντικής βιομηχανίας.
Στην επιχείρηση αυτή οι περισσότεροι από τους περίπου 40 εργαζόμενους απασχολούμαστε για πολλά χρόνια και προσφέραμε, όπως πιστεύουμε και έχει αναγνωριστεί, ιδιαίτερα υψηλό ποιοτικό έργο.
Δυστυχώς, εδώ και 2 περίπου χρόνια, η επιχείρηση από μια υγιή βιομηχανική μονάδα, έχει καταλήξει σε παρακμή και διακοπή λειτουργίας.
Ήδη έχουμε προχωρήσει δικαστικά για την καταβολή των δεδουλευμένων μας, ενώ αναπόφευκτη είναι πλέον η κήρυξη της εταιρίας σε πτώχευση, το οποίο σε καμία περίπτωση θα θέλαμε να γίνει.
Όπως πληροφορούμαστε, στις 29/6/2011 έχετε κληθεί σε συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου (ξενοδοχείο Ledra Marriott), με θέμα τους αμυντικούς εξοπλισμούς και την επιχειρηματική ανάπτυξη των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην αμυντική βιομηχανία.
Σαν στόχος του συνεδρίου στο οποίο έχετε προσκληθεί, έχει τεθεί η εστίαση με εμπεριστατωμένες ομιλίες και παρουσιάσεις των συνέδρων επιχειρηματιών στη διαμόρφωση προτάσεων, ικανών να στηρίξουν την υλοποίηση εξοπλιστικών προγραμμάτων της χώρας, ώστε να προαχθεί η συνεργασία των εγχώριων αμυντικών βιομηχανιών με διεθνείς ομόλογους οίκους.
Συντονιστής και ομιλητής στην θεματική διάταξη της συμβολής της Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας, έχει οριστεί από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο ο κ. Άγγελος Καραγιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος και μέτοχος της ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΟΥΛ του ομίλου εταιριών Καραγιάννη.


Κύριε Υπουργέ,
πώς είναι δυνατόν να έχει οριστεί ο κ. Καραγιάννης σε βάρος του ομίλου (ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΟΥΛ) του οποίου ζητείται η πτώχευση, για να συντονίσει τη συζήτηση για τη συμβολή της Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στην οικονομική ανάκαμψη και πώς είναι δυνατό αυτός ο άνθρωπος να επιχειρήσει ενώπιόν Σας και ενώπιον διακεκριμένου ακροατηρίου του αμυντικού χώρου να σας εισηγηθεί, όπως στοχεύει η ημερίδα αυτή, προτάσεις που θα στηρίξουν την προσπάθεια της πολιτείας και των επιχειρηματιών στην ανάπτυξη της αμυντικής βιομηχανίας μας!!!
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Επιτέλους, ως εργαζόμενοι σε αμυντική βιομηχανία και ήδη απλήρωτοι και σε πλήρες αδιέξοδο που οδηγηθήκαμε από τη συμπεριφορά του κ. Καραγιάννη, ας εισακουστούμε.
Είναι εύλογο το ερώτημά μας, πιστεύουμε. ποιος ο σκοπός της ομιλίας, ως κεντρικού προσώπου μάλιστα, του κ. Καραγιάννη σ’ αυτή την εκδήλωση, στην οποία έχετε προσκληθεί για να τον ακούσετε.
Θεωρούμε βέβαιο ότι θα σκεφτείτε αρκετές φορές τη δική μας παρέμβαση και θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Οι εργαζόμενοι στην ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΟΥΛ”
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ