Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Εκτέλεσα 11 αντάρτες".Η απίστευτη ιστορία μιας αμαζόνας του Καντάφι!

30.08.2011 | 09:01

H Nisreen Mansour al Forgani είναι ένα όμορφο 19χρονο κορίτσι. Υπηρέτησε κοντά στον συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι.Ήταν μια αμαζόνα του.
Τώρα είναι κρατούμενη στο Matiga,στο στρατιωτικό νοσοκομείο στην Τρίπολη,έχοντας ομολογήσει ότι είχε συμμετοχή στην εκτέλεση 11 φυλακισμένων ανταρτών κατά τις ημέρες που προηγήθηκαν της πτώσης του Λιβυκού καθεστώτος.

«Μου είπαν, αν δεν τους σκότωνα , θα πέθαινα»,υποστηρίζει η Nisreen.

«Σκότωσα το πρώτο και μετά έφερναν τον επόμενιο στο δωμάτιο. Το έκανα από περίπου ένα μέτρο μακριά ,λέει η 19χρονη αμαζόνα! Λέει επίσης ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τους ανώτερους στρατιωτικούς ένας εκ των οποίων ήταν ο διοικητής της ελίτ ταξιαρχίας του Καντάφι που ήταν επιφορτισμένη με την προστασία του.


Η Nisreen αναμένει τώρα τη δικαιοσύνη των ανταρτών δεμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου.

Πως στρατολογήθηκε στον Καντάφι;

Ένας από τους φίλους της μητέρας της, μια γυναίκα που ονομάζεται Fatma Al Dreby, ήταν στέλεχος του γυναικείου τμήματος της Λαϊκής Πολιτοφυλακής των Φρουρών του Καντάφι.

«Υπήρχαν περίπου 1.000 κορίτσια από όλη την Λιβύη”,λέει η Nisreen που θυμάται το στρατόπεδο εκπαίδευσης τους στην Τρίπολη. Οι νεοσύλλεκτες είχαν οδηγίες για τη χρήση πυροβόλων όπλων, και η Nisreen εκπαιδεύτηκε ως ελεύθερος σκοπευτής.
Με την έναρξη της εξέγερσης του Φεβρουαρίου, η μονάδα της ήταν στην έδρα της 77ης Ταξιαρχίας, δίπλα στο Bab Al-Azizya το καταφύγιο του Καντάφι , αλλά η Nisreen λέει ότι τον είδε τ μόνο μία φορά.
Η φίλη της και συνάδελφός της η Fatma ήταν ένθερμη υποστηρίκτρια του καθεστώτος, λέει η Nisreen. «Μου είπε ότι αν η μητέρα μου είπε κάτι εναντίον του Καντάφι ότι θα την σκοτώσει αμέσως”!

Πως περιγράφει τις εκτελέσεις των 11 ανταρτών;

«Προσπάθησα να μην τους σκοτώσω ... Γύρισα και πυροβόλησε χωρίς να κοιτάξω. Σκότωσα δέκα, ίσως και 11, μέσα σε τρεις ημέρες.Δεν ξέρω τι είχαν κάνει."

ΠΗΓΗ:Daily Mail


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ