Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα χρόνο ζωής δίνουν στο Τσάβες!

26.01.2012 | 00:47
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε από την ισπανική εφημερίδα ABC, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες μπορεί να έχει μόνο 9-12 μήνες ζωής.

Ο καρκίνος του προστάτη του Τσάβες φέρεται να διαγνώστηκε τον Ιανουάριο του 2011 και από τότε έχει υποβληθεί επανειλημμένα σε θεραπείες,αναφέρει η εφημερίδα.


Η ισπανική εφημερίδα φέρεται να έχει στα χέρια της απόρρητη έκθεση που διέρρευσε, με ημερομηνία Ιανουάριος 2012 και η οποία περιέχει σχόλια για την ιατρική εξέταση του Τσάβες τον περασμένο Δεκέμβριο . Σύμφωνα με την έκθεση, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας θα πρέπει να υποβληθεί σε μια επώδυνη και εξουθενωτική θεραπεία που θα τον εμπόδιζε να ασκεί επαρκώς τα καθήκοντά του αλλά θα μπορούσε να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του. Αν δεν ακολουθήσει αυτή τη θεραπεία, οι πιθανότητες να πεθάνει εντός του έτους,είναι πολλές.

Σύμφωνα με την ABC, όταν το περασμένο Νοέμβριο, τέθηκε θέμα θεραπείας στη Μόσχα ,ο Τσάβες επέλεξε να παραμείνει στο Καράκας παρά να ταξιδέψει στη Ρωσία για τη θεραπεία του από φόβο ότι η πολιτική κατάσταση στη Βενεζουέλα θα μπορούσε να γίνει ασταθής.

Έτσι κι αλλιώς ο διάδοχος του Τσάβες αναζητείται αν και ο ίδιος φαίνεται να επιλέγει τον Diosdado Cabello.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ