Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένας στους δύο πολίτες υπέρ των προπηλακισμών πολιτικών.

10.07.2011 | 00:20
Ένας στους δύο πολίτες τάσσονται υπέρ των προπηλακισμών βουλευτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kαππα Research για το Βήμα της Κυριακή, ενώ οι περισσότεροι δεν φαίνεται να πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τα επεισόδια - πράγμα που ισχυρίζεται το ΠΑΣΟΚ.
Συγκεκριμένα, ένα ποσοστό 49,6% αναφέρει ότι εγκρίνει τα επεισόδια σε βάρος βουλευτών, ενώ ποσοστό 40,5% τα αποδοκιμάζει. Στο ερώτημα αν ευθυνεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια το 58,7% απαντούν αρνητικά. Παράλληλα, το 61,4% κρίνει ότι τα επεισόδια είναι αυθόρμητα και όχι οργανωμένα. 

Άισθηση προκαλεί ότι οκτώ στους 10 τάσσονται υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου. Τελευταίο περιστατικό το Σάββατο, ήταν αυτό με την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου, την οποία αγανακτισμένοι πολίτες αποδοκίμασαν στην Κέρκυρα. Τα συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και της ίδιας, ως αντίδραση για τη στήριξη που παρείχε στη Βουλή στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ανάγκασαν τη βουλευτή να αποχωρήσει από την πίσω είσοδο των Ανακτόρων όπου γινόταν η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχε.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ