Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένας "στρατηγός" κι ένας "ναύαρχος" ενημέρωσαν τον Τσίπρα για τα Εθνικά.Παρασκήνιο

06.06.2012 | 00:01
Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Εθνική Άμυνα και την Εξωτερική Πολιτική θα απασχολήσουν πολύ τις επόμενες ημέρες. Είναι το πεδίο στο οποίο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι μπορούν να “χτυπήσουν” τον Τσίπρα.

Ο ίδιος φαίνεται ότι έχει καταλάβει την επίθεση που έρχεται και προετοιμάζεται.

Το Onalert αποκαλύπτει ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε επαφές με διάφορους απόστρατους,οι οποίοι σε πρώτη φάση τον ενημερώνουν λεπτομερώς για όλα τα θέματα που “καίνε” σε Αιγαίο και Νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Όσο κι αν φαίνεται απίθανο η πρώτη αναζήτηση των…”Ζούκοφ” έγινε μέσω …δημοσιευμάτων από το google όπου εντοπίστηκε ο πρώτος απόστρατος “στρατηγός” που ανέλαβε την ενημέρωση του Τσίπρα.Ο “στρατηγός” που αναφερόταν σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ για θέμα που είχε να κάνει με τον πόλεμο στη Βοσνία,είχε και τις καλύτερες συστάσεις από τον Νίκο Κοτζιά. Η ενημέρωση προς τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει ότι έχει ενταχθεί σε κάποιο μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ,αλλά αποτελεί μια “πηγή πληροφόρησης” που θεωρείται αξιόπιστη.

Επιπλέον έχει κληθεί στη Κουμουνδούρου “ναύαρχος” ο οποίος έχει ζήσει από πρώτο χέρι ως μάχιμος αξιωματικός την κρίση του 1987 και ως “επιτελικός” την κρίση των Ιμίων το 1996.

Από τις μέχρι τώρα ενημερώσεις και συζητήσεις που έχει κάνει ο Τσίπρας με ανώτατους απόστρατους αξιωματικούς προέκυψε και η φράση του “πρέπει να ωριμάσουμε σύντομα” που είπε σε στρατιωτικούς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσής του στην αίθουσα ΚΥΣΕΑ στο ΥΕΘΑ.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα όπως η συνεργασία Ελλάδος-Ισραήλ ,η σχέση μας με το ΝΑΤΟ αλλά ακόμη και το μορατόριουμ εξοπλισμών που ο ίδιος ο Τσίπρας ανακοίνωσε θα μπουν πολύ γρήγορα στο …”χρονοντούλαπο της ιστορίας”,όπως θα έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου με τον οποίο πολλοί σπεύδουν να συγκρίνουν τον Αλέξη Τσίπρα.Τηρουμένων πάντα των αναλογιών και των εποχών.  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ