Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Α2

Ένας υπό- σείχης στη Σαλαμίνα!

20.12.2010 | 01:30
 Ο υπαρχηγός του ΠΝ του Άμπου Ντάμπι,βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα,για να παραστεί στην αυριανή τελετή του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ στο Ναύσταθμο. Ο υπαρχηγός ήρθε στη θέση του Αρχηγού σείχη και επισκέπτεται σήμερα τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά τα οποία ως γνωστόν αγοράστηκαν από τον Ισκαντάρ Σάφα,που συμμετέχει συνεταιρικά στην Άμπου Ντάμπι Μαρ. Η οποία παραλίγο να αγοράσει τα ναυπηγεία αλλά τελικά αγοράστηκαν από θυγατρική της στην οποία επικεφαλής είναι ο κ.Σάφα.
Ο υπαρχηγός του ΠΝ του Άμπου Ντάμπι  θα επισκεφτεί και το Ναύσταθμο ενώ το βράδυ θα δειπνήσει με τον Α/ΓΕΝ Δημ.Ελευσινιώτη, στο Διόνυσο.
Όχι ρολόγια δεν θα μοιράσει.Ωστόσο δεν αποκελείεται όπως λένε οι πληροφορίες να ρίξει μια ματιά στον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ μέσα κι έξω. Ως γνωστόν το Άμπου Ντάμπι,απ΄ ότι λέει τουλάχιστον ο κ.Σάφα,ενδιαφέρεται για υποβρύχια.Και μπορεί οι επιτελείς του ΠΝ να μην θέλουν να πουλήσουν τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ,υπάρχουν ακόμη πέντε ίδια υποβρύχια όμως που θα μπορούσαν να πουλήθούν. Από υποβρύχια έχουμε "να φάνε κι οι κότες".Από λεφτά πάσχουμε ωε γνωστόν.
Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ