Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επέκταση συνεργασίας INTRACOM με τη Raytheon

26.06.2012 | 00:12
Η INTRACOM Defense Electronics συνεχίζει τις επεκτάσεις της συνεργασίας της με την RAYTHEON Missile Systems με σύμβαση ύψους $2,7 εκατ., για το αντιπυραυλικό σύστημα επιφανείας-αέρος RAM (Rolling Airframe Missile), το οποίο είναι σε χρήση από τις ναυτικές δυνάμεις επτά (7) χωρών. Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αποτελεί εξάσκηση δικαιώματος προαίρεσης (option) προηγούμενης σύμβασης, θα κατασκευαστούν ηλεκτρονικές μονάδες του ανιχνευτή υπέρυθρων ακτίνων IR-ELX και οι παραδόσεις θα ολοκληρωθούν τον Δεκέμβριο του 2012.

Η πολυπλοκότητα και η υψηλή τεχνολογία που απαιτείται στην κατασκευή των εν λόγω συστημάτων, καθιστούν την INTRACOM Defense Electronics ως ένα αξιόπιστο προμηθευτή της RAYTHEON Missile Systems. Η σύμβαση αυτή είναι συνέχεια επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των δυο εταιριών και επιβεβαιώνει το άρτιο ποιοτικό επίπεδο και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής εταιρίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το 2011 η INTRACOM Defense Electronics υπέγραψε συμβάσεις ύψους 96,3 εκ. € από τις οποίες ποσοστό 99,2% αφορά εξαγωγικές δραστηριότητες.


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ