Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επέμβαση Ισραηλινών στα πλοία για Γάζα!Βίντεο του ισραηλινού ΠΝ!

05.11.2011 | 00:43

Επέμβαση στα δύο πλοία με ακτιβιστές που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα, έχουν κάνει  ήδη ισραηλινοί κομμάντος. Δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με τους επιβάτες κι όλοι ευχόμαστε να μην δούμε εικόνες ανάλογες μ΄ αυτές στο Μάβι Μαρμαρά.Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το αν υπάρχουν τραυματίες.Κάποιες πηγές από το Ισραήλ,μεταδίδουν ότι οι ακτιβιστές θα οδηγηθούν σε ισραηλινό λιμάνι.

Το ισραηλινό ΠΝ ,όπως θα δείτε είχε  κινητοποιηθεί και είχε  προειδοποιήσει τους καπετάνιους και των δύο πλοίων ότι πρέπει να απομακρυνθούν και να επιστρέψουν στο λιμάνι από το οποίο απέπλευσαν.

Πηγές από το Ισραηλινό υπουργείο Άμυνας ,λένε ότι η επιχείρηση είναι απολύτως νόμιμη ,έστω κι αν γίνεται στα διεθνή ύδατα.

ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ

Ο ισραηλινός στρατός πριν από λίγο ανέφερε σε ανακοίνωσή του, ότι το καναδικό Saoirse και το καναδικό Tahrir θα κατευθυνθούν προς το ισραηλινό λιμάνι Ασντότ.

    "Οι στρατιώτες του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού επιχείρησαν όπως ήταν σχεδιασμένο και έλαβαν κάθε απαραίτητο μέτρο προφύλαξης για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των ακτιβιστών που επέβαιναν στα σκάφη, καθώς και τη δική τους", έλεγε η ανακοίνωση.

   

Μία στρατιωτική πηγή επεσήμανε ότι από την επιχείρηση δεν υπάρχουν τραυματίες.Στο βίντεο έχει καταγραφεί η τελευταία προειδοποίηση προς τους ακτιβιστές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ