Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12.03.2012 | 00:01

"Επετηρίδα" μορίων για μεταθέσεις-τοποθετήσεις στελεχών.Τι προβλέπει διαταγή του Α/ΓΕΕΘΑ

Τα μόρια των στελεχών θα είναι πλέον γνωστά σ΄ όλους.

Τα μόρια των στελεχών θα είναι πλέον γνωστά σ΄ όλους.

Με έγγραφο που στάλθηκε από το ΓΕΕΘΑ, τα επιτελεία είναι υποχρεωμένα από εδώ και στο εξής, για την σύνταξη και κοινοποίηση σε όλο το προσωπικό επετηρίδας με τα μόρια των στελεχών τους. Η επετηρίδα αυτή θα ισχύει όλο το τρέχον έτος που συντάσσεται και θα αναθεωρείται κάθε χρόνο το αργότερο ως τις 20 Φεβρουαρίου (μόνο για φέτος ως τις 10 Απριλίου), πριν τις ετήσιες τακτικές κρίσεις, λαμβάνοντας υπόψη στοιχεία και μεταβολές του προηγούμενου έτους κάθε φορά.

Με τον τρόπο αυτό επιχειρείται κάθε στέλεχος να γνωρίζει επακριβώς κάθε στιγμή τόσο τα δικά του μόρια όσο και τα μόρια των υπολοίπων συναδέλφων του και το που βρίσκεται σε σχέση με αυτούς στην επετηρίδα. Έτσι θα έχει την πλήρη εικόνα κατά την ετήσια υποβολή επιθυμιών μεταθέσεων ή την δήλωση επιθυμίας σε έκτακτες θέσεις που προκηρύσσονται μέσα στο έτος .


Βάση αυτών των μορίων και όπως ορίζει ο σχετικός νόμος θα γίνεται και η επιλογή για τις θέσεις ενδιαφέροντος των στελεχών.Στόχος να επικρατήσει αξιοκρατία και διαφάνεια.

Η επετηρίδα αυτή ,διευκρινίζουν πηγές από το ΓΕΕΘΑ δεν έχει καμία σχέση με την επετηρίδα αρχαιότητας των στελεχών και θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τον σκοπό των μεταθέσεων.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ