Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Επιβράβευση" του Ερντογάν για τις απειλές από ΗΠΑ!

14.09.2011 | 16:18
“Βόμβα μεγατόνων”,αποτελεί η δήλωση ανώνυνμου αξιωματούχου της πρεσβείας των ΗΠΑ για “αναλογική μοιρασιά” του φυσικού αερίου στη Κύπρο!

Η δήλωση έγινε μετά από ερώτημα του Πρώτου Θέματος και βάζει φωτιά στη Λευκωσία. Όσο για την Αθήνα; Παρακολουθεί (;) αμήχανη τις εξελίξεις.

Προφανώς αυτό θα ήταν και το θέμα της χθεσινής συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός με τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτειρκών.

Οι αμερικανοί μέχρι τώρα έκαναν δηλώσεις στήριξης της Κύπρου για το θέμα των ερευνών από την αμερικανική εταιρεία Noble Energy. Και τώρα έρχεται αυτή η δήλωση και μάλιστα από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Το χειρότερο είναι ότι αυτή η αλλαγή στάσης των ΗΠΑ,ουσιαστικά “επιβραβεύει” τους “λεονταρισμούς” Ερντογάν,που αυτές τις ώρες περιοδεύει ως …ηγέτης του Ισλάμ σε Αίγυπτο,Τυνησία και Λιβύη.

Το θέμα αφορά άμεσα την Ελλάδα κι όχι μόνο λόγω Κύπρου. Σύντομα το ζήτημα καθορισμού ΑΟΖ και ερευνών θα ανοίξει στο Αιγαίο. Ένας Ερντογάν που φωνασκώντας και απειλώντας κατορθώνει να αλλάξει τη στάση της Ουάσινγκτον δεν θα είναι καθόλου ευχάριστος γείτονας.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ