Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Επική μάχη" για τα "ρουσφέτια" στο ΥΕΘΑ."Καυτοί" φάκελοι στο γραφείο Αβραμόπουλου

09.12.2011 | 00:10
Σάλος έχει ξεσπάσει στο ΥΕΘΑ με τα συνεχιζόμενα και μάλιστα με πολύ προκλητικό τρόπο “κοινωνικά αιτήματα”,γνωστά ωε ρουσφέτια.

Τα περισσότερα απ΄ αυτά μάλιστα όπως λένε στους διαδρόμους του ΥΕΘΑ έχουν “πράσινο” χρώμα κι έχουν την ανοχή του Α/ΓΕΣ.

Τα “κοινωνικά αιτήματα” δεν έχουν σχέση με στρατιώτες αλλά με τοποθετήσεις αξιωματικών σε θέσεις εξωτερικού και εσωτερικού.Κάποιες απ΄ αυτές τις περιπτώσεις έχουν προκαλέσει πάρα πολύ μεγάλη ένταση εντός ΥΕΘΑ,αφού αφορούν σε πρόσωπα που στις εποχές των μεγάλων κομματικών παθών είχαν “χαρακτηριστεί” και “εκτεθεί”.

Η μάχη που δίνεται στον υπουργικό διάδρομο του Αβραμόπουλου είναι …επική. Στο γραφείο του διευθυντή του στρατιωτικού του γραφείου -πρώτο συρτάρι αριστερά συγκεκριμένα- βρίσκονται όλοι οι φάκελοι των τοποθετήσεων που πρέπει να επανεξεταστούν και για τους οποίους μαθαίνουμε ότι υπάρχουν αρνητικές εισηγήσεις.

Κάποιοι πιστεύουν ότι το γεγονός ότι ο Αβραμόπουλος έχει διατηρήσει 58 άτομα από τα επιτελεία Βενιζέλου-Μπεγλίτη -σ.σ πόσους είχαν δηλαδή- είναι αρκετό για να διασφαλίσει ότι δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για την επανεξέταση των φακέλων που έχει στη κατοχή του ο στρατιωτικός του διευθυντής!

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ