Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14.03.2012 | 00:37

Επιστρέφει η φρεγάτα από Σομαλία,αλλά...ντρεπόμαστε να το πούμε;Γιατί άραγε;

Νωρίς το πρωί καταπλέει στο Ναύσταθμο η φρεγάτα Ύδρα από τη Σομαλία

Η φρεγάτα ΥΔΡΑ δένει στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας,επιστρέφοντας ένα μήνα νωρίτερα από τις περιπολίες της στη Σομαλία,για λόγους οικονομίας.

Ορθή η απόφαση και αφού οι λόγοι είναι οικονομικοί θα λέγαμε ότι αργήσαμε κιόλας. Όμως το περίεργο είναι ότι από το ΥΕΘΑ δείχνουν να αισθάνονται λίγο άβολα μ΄ αυτή την εσπευσμένη επιστροφή και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί.

Το λέμε αυτό ,γιατί όπως μάθαμε ,ένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου ενδιαφέρθηκε να καλύψει τηλεοπτικά παρακαλώ τον κατάπλου της φρεγάτας μας κα οι δημοσιογράφοι είχαν ζητήσει και άδεια για να μιλήσει κάποιος, ο κυβερνήτης ή άλλος για να εξηγήσει τα περί επιστροφής.

Παραδόξως και περιέργως, το ΥΕΘΑ απέρριψε μάλλον ενοχμημένο το αίτημα! Κάνουμε "ντροπές" για τις οικονομίες; Κι όταν άλλα ξένα ΜΜΕ έκαναν συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον της χώρας παρουσιάζοντάς την ότι "τρώει τα λεφτά των δανειστών" σε αγορές όπλων,γιατί ...δεν κάναμε ντροπές ή νεύρα;

Όχι τίποτα άλλο αλλά αυτή η απόρριψη του αιτήματος από το επιτελείο του μέτρ της επικοινωνίας Δημήτρη Αβραμόπουλου,μας βάζει σε άλλες σκέψεις. Μήπως και δεν ήταν υπερβολές όσα έλεγε ο Πάνος Καμμένος ,όταν υποστήριζε ότι η φρεγάτα επιστρέφει με διαταγή του Γερμανού διοικητή της αρμάδας κι όχι μόνο με δική μας; Όλα πιθανά

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ