Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίθεση Ερντογάν σε Ελλάδα και Κύπρο "Δείτε τα χάλια της Ελλάδας. Έτσι θα γίνει και η Νότια Κύπρος"

21.07.2011 | 08:01
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ


Ο Ερντογάν συνεχίζει το παραλήρημα του εναντίον της Ελλάδος και της Κύπρου. Στην ομιλία του σε εγκαίνια ξενοδοχείο στο ψευδοκράτος, ο τούρκος πρωθυπουργός προέβλεψε πως η οικονομική κρίση θα χτυπήσει και την Κύπρο, όπως χτύπησε και την Ελλάδα.
“Δείτε τα οικονομικά χάλια της Ελλάδας. Μην απορέσει κανείς αν και η Νότια Κύπρος βρεθεί στην ίδια κατάσταση. Θα θυμόσουν αλλά υπάρχει μια τέτοια κατάσταση. Εσείς σχεδιάστε το 2015. Τότε η «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου» θα είναι μια διαφορετική χώρα» τόνισε ο Ερντογάν.

Ο Ερντογάν δήλωσε πως η Τουρκία θα κάνει τεράστιες επενδύσεις για τις υποδομές στη Βόρεια Κύπρο. Δήλωσε πως ήδη εξέτασε την περιοχή της Μόρφου για την κατασκευή φράγματος. Ο ίδιος τόνισε πως ηδη θα ξεκινήσει η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου που θα συνδέει το Βόρειο άκρο του νησιού. Επίσης ο ίδιος συμμετείχε στα εγκαίνια ξενοδοχείων. Ο τούρκος πρωθυπουργός επίσης ζήτησε να αυξηθεί ο αριθμός των τούρκων φοιτητών που σπουδάζουν στα πανεπιστήμια των Κατεχομένων. «Από τους 43.000 φοιτητές πρέπει να φτάσουμε στους 60.000» δήλωσε.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ