Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίθεση σε ΝΑΤΟϊκή βάση στο Αφγανιστάν. 50 έως 60 νεκροί Ταλιμπάν

09.11.2011 | 12:31
Πενήντα έως εξήντα Ταλιμπάν σκοτώθηκαν από τα πυρά αφγανικών και ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στη διάρκεια επίθεσης ανταρτών εναντίον βάσης της ISAF σε ταραχώδη ανατολική επαρχία του Αφγανιστάν κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της περιφερειακής κυβέρνησης.

Η ΝΑΤΟϊκή δύναμη ISAF επιβεβαίωσε ότι πραγματοποιήθηκε επίθεση εναντίον βάσης στην περιοχή Μπαρμάλ της ανατολικής επαρχίας Πακτίκα. Ο Μουκλίς Αφγκάν, ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη της Πακτίκα, ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νεκρών Ταλιμπάν είναι μεταξύ 50 και 60.

Εκπρόσωπος της ISAF είπε ότι μια μεγάλη ομάδα ενόπλων εξαπέλυσε επίθεση στη βάση της ISAF χρησιμοποιώντας μικρά όπλα και χειροβομβίδες. Στρατιώτες της ISAF απάντησαν προκαλώντας «σημαντικές» απώλειες στις δυνάμεις των ταλιμπάν.

Η ίδια πηγή είπε ότι στη διάρκεια των συγκρούσεων, που περιελάμβαναν και πλήγματα από αέρος από την ISAF, καταστράφηκαν δύο κτήρια που χρησιμοποιούν οι Ταλιμπάν, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για απώλειες μεταξύ των αμάχων ή συμμαχικών στρατευμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αφγανιστάν: Τέσσερις νεκροί σε επίθεση αυτοκτονίας έξω από γραφεία αμερικανικής ΜΚΟ

Αφγανιστάν: Δέκα νεκροί από έκρηξη βόμβας
Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ