Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14.02.2012 | 18:27

"Επιχείρηση Καυτηριασμό" της "ελληνικής πληγής" από Γερμανία!

“Επιχείρηση Καυτηριασμός” για Ελλαδα και Πορτογαλία! Τι είναι αυτή η επιχείρηση και πότε θα ξεκινήσει;“Επιχείρηση Καυτηριασμός” για Ελλαδα και Πορτογαλία! Τι είναι αυτή η επιχείρηση και πότε θα ξεκινήσει;

Ο Γιάννης Βαρουφάκης που διδάσκει οικονομική θεωρία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών,βρέθηκε στη Φρανκφούρτη για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ για βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο.Είχε την ευκαιρία να μιλίσει με οκτώ πολύ σημαντικούς παράγοντες του χρηματοπιστωτικού συστήματος,όπως είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και απ΄ αυτές τις συζητήσεις,ομόφωνα προέκυψαν τα εξής:

*Το πακέτο μέτρων προς την Ελλάδα είναι σίγουρα μια αποτυχία.Δεν βγαίνει με τίποτα και όπως του είπαν είναι αδύνατο να μην το καταλαβαίνει και η ελληνική κυβέρνηση.

•Μέρκελ και Σαρκοζί κερδίζουν χρόνο για να κερδίσουν τις εκλογές τους.Μόλις το καταφέρουν θα ξεκινήσει η επιχείρηση “καυτηριασμός των πληγών Ελλάδας-Πορτογαλίας”! Τι σημαίνει αυτό; Βρίσκεται “κάποια λύση” για τα χρωστούμενα ,πιθανόν να υπάρξει και κάποια μικρή βοήθεια και …αντίο.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ