Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιχείρηση ..."κανονάκι"!Επεμβάσεις προβλημάτων στύσης στο 401!

02.07.2011 | 11:12
Επεμβάσεις …ανόρθωσης σε απόστρατους που είχαν προβλήματα στύσης με τη μέθοδο..."κανονάκι" και με οικονομική επιβάρυνση των προϋπολογισμών των στρατιωτικών νοσοκομείων διέταξε το υπουργείο Άμυνας! 
Το Έθνος της Κυριακής με ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι εκατοντάδες απόστρατοι του Στρατού και της Αστυνομίας έκαναν επεμβάσεις για προβλήματα στύσης στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Πρόκειται για τη μέθοδο όπου τοποθετείται ένα είδος “αντλίας” που βοηθά στη στύση.

Η κάθε “αντλία” κοστίζει περίπου 8000 ευρώ κι επειδή δεν την κάλυπταν τα ταμεία αποστράτων επιβαρύνονταν οι προϋπολογισμοί των νοσοκομείων! Λέμε νοσοκομείων γιατί όπως προκύπτει από τις πρώτες έρευνες επεμβάσεις αυτού του είδους πρέπει να γίνονταν και στα νοσοκομεία Αεροπορίας και Ναυτικού.

Στο ΓΕΣ έχει σημάνει συναγερμός και λένε ότι προς το παρόν μόνο τρία είναι τα περιστατικά που αποδεδειγμένα έχουν μπει στο 401 για τέτοιους είδους επέμβαση. Ωστόσο ο ΥΕΘΑ έδωσε εντολή να ελεγχθούν εξονυχιστικά οι δαπάνες για να διαπιστωθεί ποόσες “αντλίες” έχουν αγοραστεί ή ακόμη να διαπιστωθούν δαπάνες που δεν δικαιολογούνται και που πιθανόν να αφορούσαν σε δαπάνες για αγορά τέτοιων υλικών! 

Στον καυτό φάκελο που παραδόθηκε στην ηγεσία του Πενταγώνου περιέχεται ενημερωτικό σημείωμα που είχε αναρτηθεί στο Διαδίκτυο από γιατρό του 401 ΓΣΝ, Στο σημείωμα ο στρατιωτικός ουρολόγος υπόσχεται: "μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης, σε όσους άνδρες δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή". 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ