Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επώνυμη απάντηση χαστούκι στους "ανώνυμους Γκαιμπελίσκους" του Διαδικτύου.

20.08.2011 | 00:45
Το Onalert έχει από τη πρώτη ημέρα υπογραφή και ταυτότητα. Και τα δύο τα βάζει φαρδιά πλατιά κάτω από τις απόψεις που διατυπώνει. Δεν  πουλάει και δεν προωθεί προϊόντα. Είναι αμυντικό site.

Δεν θα σας κουράσουμε με ανοησίες και σκουπίδια του Διαδικτύου που δυστυχώς περισσεύουν.


Η εξαίρεση γίνεται γιατί ο συνάδελφος δημοσιογράφος ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ που καλύπτει τα θέματα Τουρκίας , δέχτηκε μία γκεμπελική επίθεση από γνωστό-άγνωστο σεναριογράφο του Διαδικτύου. Δημοσιεύουμε λοιπόν την απαντησή του στον αστείο παραμυθά του διαδικτύου. Ο Μανώλης Κωστίδης υπογράφει ΠΑΝΤΑ τα κομμάτια του. Διαβάστε την απάντησή του και θα βγάλετε τα συμπεράσματά σας χωρίς περαιτέρω σχόλια. Και για τον Κωστίδη αλλά κυρίως γι΄ αυτούς που του επιτέθηκαν:
  "  Το να αποκαλείς κάποιον «τουρκολάγνο ανταποκριτή» και «γραμμή της ΜΙΤ» είναι το πιο εύκολο πράγμα στη δημοσιογραφία. Aυτό έκανε το defencenet.gr.
     Δεν με εκνεύρισε καθόλου. Απλά στενοχωρήθηκα.  .
     Κάποτε εδώ στην Ελλάδα, κάποιοι λίγοι, εμάς τους Πολίτες και τους Μικρασιάτες  μας  αποκαλούσαν  «τουρκόσπορους». Όσους είμαστε  ΑΕΚ, «τούρκους». Ευτυχώς, ήταν  πάντα ελάχιστοι.
 
     Αρχικά είχα σκοπό να γράψω  ένα ολόκληρο άρθρο για να πως  ποιος είμαι, τι έχω κάνει στη δημοσιογραφία κτλ. Μετά,  έσβησα όσα έγραψα. . Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ποιος είμαι, αυτό αρκεί.
Μια ερώτηση μόνο.Aν είμαι αυτός που ισχυρίζεστε,  ποιος ο λόγος να  αναδημοσιεύετε σχεδόν κάθε μέρα ,ειδήσεις μου αλλά ακόμη και τα σχόλια μου , χωρίς να αναφέρετε την πηγή σας  και να βάζετε την υπογραφή σας.
 
Κύριοι στο defencenet.gr, για όσα γράφετε αυτές τις ημέρες ,οφείλετε μια  συγγνώμη. Τίποτα παραπάνω. Εγώ διατηρώ τις ελπίδες και θα την περιμένω.
 
                                                                                             Με εκτίμηση
 

                                                                                           Μανώλης Κωστίδης


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ