Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έριξαν αυγά στο αυτοκίνητο του πρωθυπουργού-Γιούχα και στον Παπούλια

15.06.2011 | 11:47
 
Ώρα 11:30
Το αυτοκίνητο του πρωθυπουργού και η συνοδεία του περνάει “σφαίρα” μπροστά από τους διαδηλωτές και μπαίνει στην Ηρώδου Αττικού για να φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου. Πετάνε αυγά και μπουκάλια στο αμάξι του πρωθυπουργού και της συνοδείας.
 Ώρα 11:10

Το προεδρικό αυτοκίνητο που μεταφέρει τον Κάρολο Παπούλια φτάνει στην Ηρώδου Αττικού με ηλιγγιώδη ταχύτητα. Οι αστυνομικοί έχουν ανοίξει το δρόμο για να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να φτάσουν στο προεδρικό μέγαρο αλλά και στο αυτοκίνητο. Οι διαδηλωτές τον γιουχάρουν.Εναν μεγάλο τοίχο έχουν υψώσει οι αστυνομικοί στην Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος των ανθοπωλείων. Ενας τοίχος από σίδερο και πλέξιγκλας κόβει τον δρόμο στα δυο και κάνει την Βουλή απροσπέλαστη.

Περίπου 5.000 αστυνομικοί και 32 διμοιρίες των ΜΑΤ είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τις κινητοποιήσεις.
Στην Αθήνα βρίσκονται και 12 διμοιρίες των ΜΑΤ από την επαρχία, ενώ παράλληλα έχει ζητηθεί απ' όλο το προσωπικό να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας. Εκτός από όλους τους δρόμους που είναι κλειστοί σε όλο το κέντρο και σε μεγάλη ακτίνα, κλειστός είναι και ο Εθνικός Κήπος. Η αστυνομία έχει δημιουργήσει ειδική διαδρομή για να περνούν τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Είναι από τους δρόμους: Β.Γεωργίου, Ρηγίλης, Β.Σοφίας (μέσα από το τοίχος).Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ