Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Ερπύστρια στην άσφαλτο,δεν πατάει παρά μόνο σε παρέλαση.ΕΔ και κοινωνική ταραχή

11.02.2012 | 00:01

Οι αστυνομικοί είπαν μέσω των συνδικαλιστών τους,ότι δεν πρόκειται να χτυπήσουν "αδέλφια πολίτες" αν οι κοινωνικές αντιδράσεις για τα εξοντωτικά μέτρα ενταθούν. Και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης θεώρησε σκόπιμο να πει ότι "θα απευθυνθούμε σε άλλες δυνάμεις".Και προφανώς εννοούσε τις ΕΔ.

Μπορούμε να τον διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα βρει ούτε ένα στα ηγετικά κλιμάκια και στις θέσεις ευθύνης που θα ακολουθήσει τέτοιες εντολές. Οι ΕΔ της χώρας και τα στελέχη τους γνωρίζουν πάρα πολύ καλά την ιστορία της χώρας και τις ευαισθησίες των πολιτών.

Και την ιστορία είναι πολύ καλό να την ξέρουμε για να μαθαίνουμε από τα λάθη μας κι όχι για να έχουμε εμμονές και οράματα.Το να προσπαθούμε να αναλύσουμε τη σημερινή τραγική κατάσταση στην Ελλάδα έχοντας ως επιχείρημα-φόβητρο ότι θα αυξηθούν τα ποσοστά της αριστεράς δεν είναι και τόσο σοφό.Οι "καπετάνιοι" και οι 'Σκόμπυδες" είναι ιστορία.

Ασφαλώς  η σκληρότητα ,η απανθρωπιά των μέτρων μπορεί να προκαλέσει αντίδραση και ταραχή.Ας τη διαχειριστούν και ας την κατευνάσουν οι πολιτικοί που την προκάλεσαν ,σχεδιάζοντας ένα "μονοπάτι" που θα δίνει ελπίδα έστω αμυδρή ,ότι μπορούμε να βγούμε "ματωμένοι","εξαντλημένοι",αλλά ζωντανή απ΄ αυτή τη κόλαση που οι ίδιοι μας έριξαν. Μην ψάχνουν τη λύση στο γκλομπ,την ασπίδα και το δακρυγόνο.Πολύ περισσότερο ...στην ερπύστρια.

Ερπύστρια τεθωρακισμένου θα ξαναπατήσει άσφαλτο όταν θα ξαναγίνει παρέλαση με μηχανοκίνητα... 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ