Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρχεται η Μέρκελ στην Αθήνα για να βρει λύση στο αδιέξοδο;

03.11.2011 | 16:13
Ο επικεφαλής του Γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος SPD, πρότεινε να ταξιδέψει η καγκελάριος Α.Μέρκελ στην Αθήνα και να συναντηθεί με τους κ.Παπανδρέου και Σαμαρά ,προκειμένου να βρεθεί λύση στο ελληνικό αδιέξοδο;

Το πολιτικό ή  οικονομικό δεν διευκρινίστηκε!!!

Η πληροφορία μεταδίδεται από ξένα ΜΜΕ!

Είναι πραγματικά ασύλληπτα τα όσα μεταδίδονται αλλά κυρίως είναι ασύλληπτα!

Η ευρωζώνη δεν θα επαναδιαπραγματευτεί τους όρους στήριξης που προσέφερε στην Ελλάδα, προειδοποίησε σήμερα στο Βερολίνο κορυφαίος κοινοβουλευτικός συνεργάτης της καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, ο Φόλκερ Κάουντερ.

Ο Κάουντερ είναι επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των δύο κύριων κυβερνητικών κομμάτων, της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) της Μέρκελ και του αδελφού κόμματός της στη Βαυαρία, της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU), στην κάτω βουλή (Μπούντεσταγκ) του γερμανικού κοινοβουλίου.

Ο Κάουντερ δήλωσε πως η στήριξη έχει σαφείς προϋποθέσεις.

"Η Ελλάδα πρέπει να τις τηρήσει. Δεν μπορούν να ζητήσουν διαπραγματεύσεις για τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα συμφωνήσουν ή όχι", υπογράμμισε.

Ερωτηθείς τι θα συμβεί αν πέσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο Κάουντερ δεν θέλησε να προβεί σε εικασίες, αλλά πρόσθεσε: "Στην Ευρώπη τώρα πρέπει να είναι κανείς πάντα έτοιμος για αιφνιδιαστικές αποφάσεις. Είμαστε προετοιμασμένοι, όπως δήλωσε η καγκελάριος". 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ