Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Έχουμε τα χρήματα για τα Ειδικά Μισθολόγια,μέχρι τέλος του χρόνου",λέει ο αν.υπουργός Οικονομικών

09.08.2012 | 12:01
“Έχουμε τα χρήματα για να διατηρήσουμε τα Ειδικά Μισθολόγια ,αλλά μόνο για φέτος. Πρέπει να βρούμε λύσεις που να προνοούν και για τα επόμενα χρόνια”. Αυτή είναι η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα ,σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΙ.

Επιβεβαιώνεται συνεπώς αυτό που γράφαμε χθες και προχθές ,ότι δηλαδή οι περικοπές θα γίνουν από 1-1-2013, εκτός αν η κυβέρνηση βρει πραγματικά ισοδύναμα μέτρα,τα οποία θα δεχτεί η τρόϊκα.

Το θετικό -αν υπάρχει κάτι θετικό στην όλη υπόθεση- είναι ότι υπάρχει σύμφωνα με τη δήλωση Σταϊκούρα κάποιος χρόνος για να βρει και να παρουσιάσει αυτή τη πειστική πρόταση προς τους τροϊκανούς η κυβέρνηση.

Το να τη βρει δεν είναι δύσκολο,αφού όλοι αναγνωρίζουν ότι “λίπος” για να κοπεί υπάρχει και αυτό δεν βρίσκεται στους μισθούς των στελεχών και του προσπωπικού. Βρίσκεται άφθονο στα παράδοξα των ΕΔ που έχουν να κάνουν με την οργάνωσή τους,τις εκατοντάδες αχρείαστες μονάδες και άλλα πολλά.

Θα τολμήσει επιτέλους η κυβέρνηση να προχωρήσει σε σοβαρά μέτρα περικοπών που μπορεί να ενοχλήσουν τοπικές κοινωνίες και ψηφοφόρους. Αλλά αυτές τις ώρες το τελευταίο που θα πρέπει να ενδιαφέρει είναι αυτό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο "μαχαίρι" στους "εξοπλισμούς" για να μην κοπούν μισθοί μέσα στο 2012. Για του χρόνου ...βλέπουμε

Ένας 45 άρης "συνταξιούχος" στρατιωτικός, ξεσπά και λέει αλήθειες που κάποιοι δεν θέλουν ν΄ακούσουν |

20% αύξηση στους μισθούς των αξιωματικών και πληρωμή υπερωριών! Στη Τουρκία...

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ