Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γερμανοί κατάσκοποι βοηθούν τους αντικαθεστωτκούς στη Συρία

19.08.2012 | 11:37
Γερμανοί κατάσκοποι δρουν στα ανοιχτά των συριακών ακτών μεταδίδοντας πληροφορίες προκειμένου να βοηθήσουν τους Σύρους αντάρτες που μάχονται το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ, υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμά της μια γερμανική εφημερίδα.
Οι πράκτορες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πληροφοριών (BND) επιβαίνουν σε πλοιάρια που βρίσκονται στα ανοιχτά της Συρίας και διαθέτουν τεχνολογία που τους επιτρέπει να παρατηρούν τις μετακινήσεις του στρατού από απόσταση μέχρι και 600 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Μπιλντ αμ Ζόνταγκ.
Μεταδίδουν τις πληροφορίες τους σε Αμερικανούς και Βρετανούς αξιωματικούς και κατόπιν ενημερώνουν και τους Σύρους αντάρτες.
Αμερικανός αξιωματούχος που μίλησε ανώνυμα στην εφημερίδα είπε ότι "καμία δυτική υπηρεσία πληροφοριών δεν έχει τόσο καλές πηγές στη Συρία" όσο η γερμανική BND.
ΟΙ Γερμανοί πράκτορες δρουν επίσης και από τη βάση του ΝΑΤΟ στα Άδανα της Τουρκίας. "Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για τη σημαντική συμβολή μας για την ανατροπή του καθεστώτος του Άσαντ", φέρεται να δήλωσε ένα στέλεχος της BND στην Μπιλντ.
Επισήμως η BND δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το δημοσίευμα. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ