Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για "συκοφαντίες" μιλά μέσα από τη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος

05.09.2012 | 16:16


Καμία σχέση με εταιρείες “στο εξωτερικό που διακίνησαν χρηματικό” υποστηρίζει ότι δεν έχει ο Άκης Τσοχατζόπουλος με δήλωση που έκανε πριν από λίγο.

Αναφέρει ο Α.Τσοχατζόπουλος:


«ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ και ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ όποιοι υποστηρίζουν ότι δήθεν έχω οιαδήποτε σχέση με εταιρείες στο εξωτερικό, που διακίνησαν χρηματικά ποσά. Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά αυτό που επανειλημμένα έχω δηλώσει και στη Βουλή: ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχω με εταιρείες στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ούτε με τις επιχειρηματικές και οικονομικές δραστηριότητές τους.
Καταγγέλλω ως εκ τούτου δημόσια, όσους έχουν την ευθύνη αυτών των διαδόσεων, τις οποίες διαρρέουν «αφανώς», που εξυπηρετούν συγκεκριμένες πολιτικές σκοπιμότητες στο πλαίσιο σχεδίου επηρεασμού εις βάρος μου της κοινής γνώμης και των πολιτών, όπως και των θεσμικών οργάνων της Δικαιοσύνης, που έχει την ευθύνη της έρευνας της υπόθεσης. Καταγγέλλω δημόσια αυτά τα τοπικά και αλλοδαπά κέντρα συμφερόντων, που διατηρούν ύποπτες διασυνδέσεις με το Κράτος και τις ιδιωτικές αγορές.
Ζήτησα από τους δικηγόρους μου, από δω και στο εξής να βρίσκονται σε ετοιμότητα για άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη απέναντι σε όλες τις δυσώδεις και συκοφαντικές επιθέσεις ψεύδους τις οποίες δέχομαι».
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ