Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί η ομιλία Μιχαλολιάκου για τις ΕΔ ήταν προσβλητική

14.09.2012 | 00:01

Σοκάρονται οι “πιστοί” της Χρυσής Αυγής κάθε φορά που διαπράττουμε το “έγκλημα” της κριτικής στο λαϊκό σύνδεσμο. Πόσο μάλλον όταν η κριτική στρέφεται κατά του ηγέτη του Νίκου Μιχαλολιάκου. Την ομιλία του οποίου χθες στη Βουλή χαρακτηρίσαμε προσβλητική για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

  • Είναι προσβολή να ισχυρίζεται επικεφαλής κόμματος ότι η Αμερικανική πρεσβεία έχει λόγο στην επιλογή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ! Αν έχει στοιχεία ο κ.Μιχαλολιάκος ας μας τα πει. Διαφορετικά πρόκειται για ένα ακόμη πυροτέχνημα, απ΄ αυτά που κάνουν θόρυβο κι ωραία χρώματα αλλά μετά ...εξαφανίζονται. Κι έχει πέσει και ο ίδιος ο κ.Μιχαλολιάκος θύμα τέτοιων πυροτεχνημάτων. Συνεπώς δεν δικαιολογείτε. Και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί αναφερόμενος σε οποιονδήποτε Αρχηγό να λέει ότι είναι επιλογή της Αμερικανικής πρεσβείας! Αυτά μπορεί να γινόταν άλλες εποχές ,τότε που όπως έχει πει ο ίδιος σε ομιλία του "έθαβαν τους άλλους" στο Γράμμο και το Βίτσι. 
  • ”Φυσική αριστοκρατία του λαού” ,είναι κατά το κ.Μιχαλολιάκο οι στρατιωτικοί. Λάθος. Οι στρατιωτικοί είναι μέρος του ελληνικού λαού και είναι δίπλα στους πολίτες. Η λογική της αριστοκρατίας παραπέμπει αλλού. Σ΄εποχές που μπορεί ο κ.Μιχαλολιάκος να θαυμάζει ,αλλά που η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται. Τότε που οι πολίτες φοβόντουσαν όποιον φορούσε στολή. Έδωσαν μεγάλη μάχη οι στρατιωτικοί για να μπορέσουν να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη της κοινωνίας. Και τον βεβαιώνουμε ότι δεν έχουν κανένα λόγο να ρισκάρουν αυτή τη καθολική αποδοχή για να γίνουν...η “φυσική αριστοκρατία”.
  • Ο κ.Μιχαλολιάκος στην ομιλία του μίλησε με ένταση και πάθος για όσα όλοι γνωρίζουμε κι εμείς οι μονίμως “κατηγορούμενοι” δημοσιογράφοι γράφουμε. Ειδικά εδώ στο Onalert. Κομματισμός στις ΕΔ ,αναξιοκρατία κ.λ.π. Το να ανακαλύπτεις...την Αμερική από το βήμα της Βουλής δεν λέει τίποτα πια. Αναζητούνται λύσεις και είναι σαφές ότι η Χρυσή Αυγή δεν τις έχει.
  • Τεράστια εντύπωση προκάλεσε η επιμονή του κ.Μιχαλολιάκου στους εξοπλισμούς. Ξεκίνησε με το σύνθημα “ούτε μια σφαίρα λιγότερη για τις ΕΔ” και κατέληξε στο “να παραιτηθούν αυτοί που φοράνε τις κλάρες” γιατί δεν αυξήθηκε η θητεία και οι εξοπλισμοί!!! Δηλαδή τι προτείνει ο κ.Μιχαλολιάκος; Να πάμε τώρα να αγοράσουμε νέους εξοπλισμούς; Τι ακριβώς έχει στο μυαλό του; Ή δεν έχει κάτι συγκεκριμένο και απλά είναι υπέρ των αγορών; Όπως και να ‘χει η άποψή του θέλει πολύ κουβέντα ,αυτή τη περίοδο. Γιατί είναι γνωστό ότι πολλοί από τους δανειστές μας ακόμη και τώρα πιέζουν για να αγοράσουμε “πραμάτεια”. 

Επίσης δεν τον ακούσαμε να αναρωτιέται έστω ,γιατί η τρόϊκα δεν δέχεται να μετακυλήσουμε τις πληρωμές δόσεων σε εξοπλισμούς. Δεν ρώτησε καν τον ΥΕΘΑ να του πει ποιες εταιρείες εξυπηρετούνται, γιατί εμείς ρωτάμε αλλά απάντηση δεν παίρνουμε.
  • Σε αντίθεση με τους εξοπλισμούς, δεν ακούσαμε λέξη για τα όσα περνάνε οι στρατιωτικοί με τις περικοπές. Σ΄ αυτό το θέμα δεν τους θέλει “αριστοκράτες” όπως τους είχαν οι αρχαίοι Αθηναίοι, αλλά...Σπαρτιάτες.
  • Λάβρος και κατά της συνεργασίας με το Ισραήλ. Νομίζαμε ότι η χάραξη της ΑΟΖ και η εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων ήταν “πανάκεια” κατά τη Χρυσή Αυγή.Πως θα γίνει αυτό χωρίς συνεργασίες και μάλιστα με την ισχυρότερη χώρα της περιοχής; 
  • Και τέλος το καλύτερο. Κατηγόρησε τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης και ειδικά αυτή του Α.Παπανδρέου το 1994, που δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους να στείλουν Μεραρχία στη Κύπρο. Προφανώς ο κ.Μιχαλολιάκος έχει ξεχάσει ποιος την απέσυρε ανοιγοντας διάπλατα το δρόμο στον Αττίλα. 

Να του θυμίσουμε εμείς. Η Χούντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ Μιχαλολιάκου για τις Ένοπλες Δυνάμεις! BINTEO

Θητεία:η Χρυσή Αυγή είναι ακόμη στην εποχή...του Γράμμου.Ζητά 14 μήνες θητείας

Η περιπετειώδης θητεία του Ν.Μιχαλολιάκου.Πως από αξιωματικός καταδρομών έγινε απλός στρατιώτης

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ