Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12.12.2011 | 00:01

Γιατί σκέφτονται να άρουν τη ποινή φυλάκισης στον Εύελπι!Η φαρσοκωδία της ΣΣΕ

Η απόλυτη σιωπή που έχει επιβληθεί για την υπόθεση της ΣΣΕ ,δεν εμποδίζει πληροφορίες να διαρρέουν και να επιβεβαιώνουν ότι το όλο ζήτημα θα εξελιχθεί …σε φαρσοκωμωδία!Η απόλυτη σιωπή που έχει επιβληθεί για την υπόθεση της ΣΣΕ ,δεν εμποδίζει πληροφορίες να διαρρέουν και να επιβεβαιώνουν ότι το όλο ζήτημα θα εξελιχθεί …σε φαρσοκωμωδία!

Η τελευταία πληροφορία που έχει διαρρεύσει φέρει τη διοίκηση της Σχολής να εξετάζει το ενδεχόμενο άρσης της ποινής φυλάκισης που έχει επιβληθεί στον Εύελπι που κατηγορείται για το επεισόδιο στο αμφιθέατρο της ΣΣΕ. Κι αυτό γιατί υάρχουν απόψεις που υποστηρίζουν ότι δεν μπορούν να υπάρξουν δύο τιμωρίες για το ίδιο αδίκημα και άρα πως θα παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της αποπομπής. Αυτά βέβαια είναι θέματα απολύτως νομικά και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι μποορύν να επηρεάσουν τις διαδικασίες που ακολουθεί μια στρατιωτική σχολή όπως η ΣΣΕ. Φαίνεται όμως ότι επηρεάζουν όσους εμπλέκονται με την υπόθεση.

Σ΄ ότι αφορά τη διαδικασία που ακολουθείται μέχρι στιγμής.


•Τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής είναι επιβαρυντικά για τον Εύελπι

•Η διαδικασία του Πειθαρχικού μπορεί να διαρκέσει από έναν έως τρεις μήνες.Κάτι που δείχνει ότι η ηγεσία θέλει να κερδίσει χρόνο.Και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει η βούληση να αποφευχθεί η αποπομπή του Εύελπι


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ασύλληπτο! 117 βουλευτές,ζητούν εκατομμύρια αναδρομικά! Όλα τα ονόματα 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ