Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί συναντήθηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Βενιζέλο.

18.04.2011 | 20:16
Συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη ,είχε στο γραφείο του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος. Η συνάντηση, έγινε κατόπιν αιτήματος του κ.Κόκκαλη.

Αιτία για την επίσκεψη του κ.Κόκκαλη στο ΥΕΘΑ ,ήταν  σύμφωνα με πληροφορίες το πρόγραμμα του ρωσικού τεθωρακισμένου οχήματος BMP-3, το οποίο ναυάγησε,λόγω οικονομικών δυσκολιών. Πριν λίγες ημέρες για το ίδιο θέμα είχε επισκεφτεί τον ΥΕΘΑ ο ρώσος πρέσβης στην Αθήνα.

Ο κ.Κόκκαλης,ενδιαφερόταν για την πορεία του προγράμματος BMP-3 ,καθώς η INTRACOM θα έπαιρνε σημαντικό έργο σ΄ ότι έχει να κάνει με τα ηλεκτρονικά του συστήματα.

Το πρόγραμμα,όμως δεν μπορεί να προχωρήσει και αυτό συζητήθηκε μεταξύ του ΥΕΘΑ και του επιχειρηματία Σ.Κόκκαλη.

Όπως ανακοινώθηκε πάντως από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αντικείμενο της συνάντησης ήταν θέματα σχετικά με την αμυντική βιομηχανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κόκκαλης εξέθεσε τις απόψεις του γύρω από το νομοσχέδιο "Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Υπηρεσιών και Προμηθειών στους τομείς Άμυνας και Ασφάλειας" που εναρμονίζει την ελληνική νομοθεσία με την κοινοτική οδηγία 2009/81/ΕΚ-Ρύθμιση Θεμάτων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης με τους αρμόδιους φορείς και σύντομα πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ