Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γίνονται εκλογές για να γλιτώσουμε...από μπολσεβίκους!Τι είπε ο Χ.Λαζαρίδης,δεξί χέρι του Σαμαρά

06.06.2012 | 14:52
Η φράση αυτή ανήκει στον στενότατο συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά και τρίτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, Χρύσανθο Λαζαρίδη.
Ο κ. Λαζαρίδης, το είπε στους Financial Times και με τον τρόπο αυτό θέλησε να δικαιολογήσει την εμμονή της ΝΔ για εκλογές άμεσα!

«Είναι μια δεξαμενή απελπισμένων ανθρώπων.

Εχουν χάσει τα πάντα ή νομίζουν ότι έχασαν τα πάντα. Ζητήσαμε εκλογές γιατί αλλιώς μετά τον Ιούνιο θα είχαμε κυβέρνηση Μπολσεβίκων» δήλωσε.

Η εφημερίδα σε αφιέρωμά της στην Ελλάδα είναι αρκετά επικριτική απέναντι στη ΝΔ. Ο τίτλος του άρθρου τα λέει όλα:  «Η ελληνική Δεξιά όμηρος των αποτυχιών της».Το ρεπορτάζ λέει ότι η ΝΔ δεν τόλμησε να κάνει την ανανέωση, δεν καταδίκασε το παρελθόν και χρησιμοποιεί συνεχώς την απειλή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την δραχμή.

Την ίδια άποψη έχει και ο αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος ο οποίος ερωτάται από την εφημερίδα και αναφέρει για τη ΝΔ ότι «συνεχίζει να είναι ένα παλαιό κόμμα και αυτό είναι το πρόβλημα. Αν μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα τους θα ήταν πολύ εύκολο να κατακτήσουν μια μεγάλη εκλογική νίκη» επισημαίνει.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ