Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η 24χρονη που έκλεψε την καρδιά υποργού του Ψευδοκράτους!

19.12.2011 | 19:01
  MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

Έντονες φήμες κυκλοφορούν στο ψευδοκράτο,ς για την σχέση του Υπουργού Εξωτερικών Χουσείν Όζγκιουρούν με ένα 24χρονο μοντέλο Σενιχά Κανατλί.


 Το πρόβλημα δεν είναι η πιθανή σχέση του υπουργού που έχει δυο παιδιά , καθώς ηδη έχει πάρει διαζύγιο από τη σύζυγο του , αλλά το ότι η κοπέλα ξαφνικά διορίστηκε ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο στην κατεχόμενη  Μόρφου, ενώ δεν είχε καμία σχέση με το επάγγελμα. Οι γονείς των παιδιών μόλις κατάλαβαν ποια είναι η κοπέλα ζήτησαν από το Υπουργείο Παιδείας να  απολυθεί άμεσα και έτσι έγινε με αποτέλεσμα  η προσπάθεια για να «βολευτεί στο δημόσιο» η 24 χρονη όμορφη κοπέλα δεν πέτυχε. 

 Τοπικές εφημερίδες αλλά και ιστοσελίδες στα Κατεχόμενα κάνουν αναφορές για πιθανή σχέση του Όζγκιουρούν, με τη νεαρή κοπέλα και τονίζουν πως πιθανότατα η ίδια είναι και πραγματικός  λόγος χωρισμού του υπουργού με τη σύζυγο του.

   Ο Οζγκιουρούν, έχει βεβαρημένο παρελθόν, καθώς το 2011 είχε φωτογραφηθεί τη διάσημη παρουσιάστρια και ηθοποιό της Τουρκίας Σεράγ Σεβέρ στο ρεβεγιόν την πρωτοχρονιά. Η Σεβέρ, είχε τονίσει πως ήταν καλεσμένη του Υπουργείο Εξωτερικών του Ψευδοκράτους και πως είχε μια τυπική συνάντηση με τον υπουργό. Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ψευδοκράτους είχε ανακοινώσει πως η Σεβέρ δεν είχε προσκληθεί και πως τα ταξίδι της ήταν ιδιωτικού χαρακτήρα.

 


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ