Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΑΝΕΑΕΔ είναι ...αγανακτισμένη.

14.06.2011 | 06:05
Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων, ως αναπόσπαστο μέρος του δοκιμαζόμενου Ελληνικού Λαού, εξ ορισμού στηρίζει αλλά και συμμετέχει στις μαζικές εκδηλώσεις αγανάκτησης και αντίδρασης.
Η συνεχής οικονομική αφαίμαξη των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων των συμπολιτών μας, κατηγορία στην οποία ανήκουν και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, επηρεάζει μοιραία την υπόσταση και το ηθικό όλων. Αυτός είναι ο λόγος που η αγωνία μας είναι διπλή. Διότι πέρα από την εξαθλίωση υπάρχει και το υπέρτατο ζητούμενο της προάσπισης της Εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας.
Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ., με απόλυτο σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας μας, χαιρετίζει το " κίνημα αγανακτισμένων πολιτών" και καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν σε κάθε ειρηνική εκδήλωση που διοργανώνεται στα πλαίσια αυτά.
Παράλληλα δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση κάθε "μη χειραγωγημένης" προσπάθειας, που επεξεργάζεται θέσεις και προτάσεις, ώστε να συνδράμουμε με τις γνώσεις και την εμπειρία μας σε θέματα του γνωστικού μας πεδίου.
Η έξοδος από την κρίση αυτή θα έρθει μόνο μέσα από την μαζική-ενωτική έκφραση του Ελληνικού λαού.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ