Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Κίνα απειλεί άμεσα την πρωτιά των ΗΠΑ σε Στρατό, Αεροπορία, Ναυτικό. Απίστευτο βίντεο

26.01.2011 | 10:11
Ο Σοβιετικός μπαμπούλας έπαψε να υπάρχει για τους Αμερικανούς με την πτώση του τείχους. Η Ρωσία είναι για αυτούς πλέον ένας δυνατός αντίπαλος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η “τρομερή ανίκητη αρκούδα” του παρελθόντος. Ο αντίπαλος για τις ΗΠΑ, είναι ο κοιμώμενος (μέχρι πρόσφατα) γίγαντας που λέγεται Κίνα.
 
Και από ότι φαίνεται στην Αμερική, έχουν καταλάβει ότι με την Κίνα δεν μπορεί κάποιος να αστειευτεί. Και πώς να το κάνει άλλωστε όταν τα τελευταία στοιχεία λένε ότι ο στρατός (μόνο ο στρατός) που μπορεί η Κίνα να συγκεντρώσει σε περίπτωση κρίσης ξεπερνάει τα 650 εκατομμύρια φαντάρους.
 
Στο βίντεο που θα δείτε φαίνεται μάλιστα και το βάρος που δίνουν οι Κινέζοι στις γυναίκες στο στρατό. Τις εκπαιδεύουν όχι μόνο στον τακτικό στρατό, αλλά πολλές γυναίκες είναι μέλη ειδικών δυνάμεων. Χαρακτηριστικά αναφέρει το βίντεο ότι ο πληθυσμός των ΗΠΑ είναι 298 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ μόνο οι γυναίκες που υπηρετούν στο στρατό τις Κίνας είναι 324 εκατομμύρια.
 
Το βίντεο ξεκινάει με κλασσικά προπαγανδιστικά πλάνα της κινεζικής τηλεόρασης από διάφορες παρελάσεις (εν τω μεταξύ εμφανίζονται και σχόλια Αμερικάνων, πάνω στα πλάνα), στη συνέχεια δείχνει πάλι προπαγανδιστικά πλάνα που θυμίζουν Σοβιετική τηλεόραση της δεκαετίας του '60 – '70. Κινέζες να είναι πρώτες στο χορό αλλά και όταν χρειαστεί εκπαιδεύονται και για μάχη. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει και τεχνικές Κουνγκ – φου.
 
Το βίντεο συνεχίζει με την εκπαίδευση των στρατιωτών της Κίνας. Εκπαίδευση σε τεχνικές μάχης σε χειρισμό όπλων, σε μάχη σώμα με σώμα, και σε σκληραγώγηση. Ακόμη και πέτρες σπάνε στα κεφάλια των φαντάρων. Ενώ για να σκληραγωγηθούν καλύτερα...βάζουν να περνάνε φορτηγά (ναι φορτηγά !!!) πάνω από το κορμί τους.
 
Τέλος φαίνεται καθαρά η δύναμη της Κίνας σε πυροβολικό. Παρατηρήστε τα βουνά που δέχονται τις βόμβες σε μια άσκηση του κινεζικού πυροβολικού. Ενώ είναι απίστευτα τα πλάνα με τους αλεξιπτωτιστές. Γεμίζει στην κυριολεξία ο ουρανός με αλεξιπτωτιστές. Χιλιάδες αλεξίπτωτα αλλάζουν το χρώμα του ουρανού.
Δείτε το Βίντεο
 

Tags: ΔΕΛΤΙΟ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ