Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Λιβύη δεν βοήθησε το "στρατηγό" Σαρκοζί.Τώρα ελπίζει σε...εγκυμοσύνη της Κάρλα!

25.04.2011 | 07:27
Εκπρόσωπος του προέδρου Σαρκοζί αρνήθηκε να σχολιάσει φήμες που θέλουν τη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι, να ειναι έγκυοε στο πρώτο τους παιδί.
Η Κάρλα Μπρούνι, 43 ετών, η οποία έχει τη διατήρηση ενός ασυνήθιστα χαμηλό προφίλ, τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με το περιοδικό Closer, είναι έγκυος.


Η κ. Μπρούνι αναμένεται να δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα Le Parisien, την Παρασκευή και είναι πιθανό να αμφισβητήσει τις φήμες.

Το ζευγάρι είναι γνωστό ότι θέλει ένα παιδί, και η κ. Μπρούνι έχει πει σε μια συνέντευξη της πριν από δύο χρόνια: "Θα το ήθελα αυτό, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι δυνατό στην ηλικία μου”.

Το πρώην μοντέλο και νυν τραγουδιστρία έχει ένα δεκάχρονο γιο, από προηγούμενη σχέση με τον Raphael Enthoven. Ο κ. Σαρκοζί, 56 ετών, έχει τρία παιδιά από δύο προηγούμενους γάμους του.

Ακούγεται απίθανο αλλά ορισμένοι παρατηρητές πιστεύουν ότι ο κ. Σαρκοζί, ο οποίος αντιμετωπίζει την ταπεινωτική προοπτική να μην καταφέρει να περάσει ούτε στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών του επόμενου έτους, θα μπορούσε να έχει μια πολιτική ώθηση, εάν η σύζυγός του ανακοίνωνε ότι ήταν έγκυος!

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ