Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΜΙΤ συνέλαβε Ελληνοκύπριο στρατιώτη

21.10.2011 | 07:27
Η τουρκική ΜΙΤ, συνέλαβε στρατιώτη, που υπηρετεί σε νευραλγικό πόστο και πήγε στα κατεχόμενα της Κύπρου για ψώνια, έστησε εναντίον του υπόθεση κλοπής από κατάστημα και αφού τον ανέκριναν για 24 ώρες, τελικά του πρότειναν να κλείσουν την υπόθεση και να γίνει κατάσκοπός τους.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Φιλελεύθερος” η περίπτωση που δεν είναι η μοναδική περιγράφεται σε έγγραφο - διαταγή του αρχηγού ΓΕΕΦ, ο οποίος εξηγεί στους διοικητές τις μεθόδους της ΜΙΤ, η ειδική υπηρεσία του στρατού κατέγραψε πολλά τέτοια περιστατικά και τους υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται να πηγαίνουν στα κατεχόμενα τα μέλη του στρατού, αλλά ούτε και οι οικογένειες τους αφού κινδυνεύουν να πέσουν στα πλοκάμια της ΜΙΤ.
 
Όμως φαίνεται πως πλέον κανείς δεν ακούει και φυσικά τα κατεχόμενα έχουν γίνει ξέφραγο αμπέλι. Πολλοί στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς περνούν στα κατεχόμενα είτε για ψώνια είτε για οτιδήποτε άλλο.

Ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί Ελληνοκύπριοι πηγαίνουν στα κατεχόμενα και παίζουν ακόμη και στα καζίνα ενώ υπάρχουν χαρακτηριστικές περιπτώσεις επιχειρηματιών που έχουν χάσει την περιουσία τους και τα καταστήματα τους στο καζίνο και τώρα έχουν περάσει στα χέρια τουρκοκύπριων ακόμη και τούρκων υπηκόων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η ΑΓΚΥΡΑ ΛΥΣΣΑΕΙ.1000 ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ PKK ΓΙΑ ΤΑ 26 ΦΕΡΕΤΡΑ.ΒΙΝΤΕΟ


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ