Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Η Ν.ΑΤουρκία ελέγχεται απο το PKK"

28.08.2012 | 15:54
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Την αποκάλυψη πως το PKK ελέχει όλη τη Νοτιοανατολική Τουρκία σε ακτίνα 400 χιλιομέτρων έκανε ο πρόεδρος του γφιλοκουρδικού κόμματος Ειρήνης κια Δημοκρατίας Σελαχαντίν Ντεμίρτας ο οποίος αναφέρει πως ο τουρκικός στρατός φτάνει στα φυλάκια μόνο απο αέρος καθώς όλοι οι δρόμοι είναι υπο τον έλεγχο της κουρδικής οργάνωσης!

"Το PKK ελέγχει την περιοχή εντός Τουρκίας απο το Σεμντίνλι μέχρι την περιοχή Τσουκούρτζα σε μια ακτίνα 300-400 χιλιομέτρων. Ο στρατός το μόνο που μπορεί να κάνει να προμηθεύει τα φυλάκια με ελικόπτερα. Οι δρόμοι , δηλαδή η ξηρά είναι στον έλεγχο του PKK."
Ο Ντεμίρτας ο οποίος έκανε τις δηλώσεις στο Κοινοβούλιο ισχυρίστηκε πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν πραγματοποιούν καν στρατιωτιωτικές επιχειρήσεις όπως ανακοινώνονται.
" Για να το κρύψουν αυτό κάνουν διάφορες ψευδείς ανακοινώσεις. Ο νομάρχης της πόλης Χακάρι λέει οτι τελειωσαν οι επιχειρήσεις , μα δεν έγιναν επιχειρήσεις.Το ότι το PKK δεν μπορεί να καταπολεμηθεί αποδείχθηκε με τις μάχες στο Σεμντίνλι που δεν τελείωσαν εδω κια 40 ημέρες."

Οι αποκαλύψεις του προέδρου του φιλοκουρδικού κόμματος ίσως ακούγονται υπερβολικές, όμως η δράση του PKK που πργματοποιεί επιθέσει στα ίδια φυλάκια, σχεδόν κάθε ημέρα και σκάνε νάρκες καθημερινά στους δρόμους δείχνει πως η τουρκική κυβέρνηση δνε λέιε την αλήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βίντεο με αντάρτες του PKK να ετοιμάζουν την επίθεση στο Σεμντίνλι

Δυο επιθέσεις του PKK στο ίδιο φυλάκιο, μέσα σε 24 ώρες.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ