Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΝΔ για τις τουρκικές παραβιάσεις.

29.03.2011 | 19:42
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, για τις νέες τουρκικές παραβάσεις και παραβιάσεις του FIR Αθηνών και του Εθνικού Εναέριου Χώρου μας,δήλωσε:


«Οι Τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Σήμερα, είχαμε 14 μαχητικά αεροσκάφη, που πραγματοποίησαν σωρεία παραβάσεων και παραβιάσεων.

   

Πιο συγκεκριμένα δύο σχηματισμοί αεροσκαφών της τουρκικής Αεροπορίας με 14 μαχητικά εκ των οποίων τα 6 έφεραν οπλισμό πραγματοποίησαν 4 παραβάσεις του FIR Αθηνών και 7 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (Ε.Ε.Χ.).

   

Η Νέα Δημοκρατία, παρά την υποστήριξη που παρέχει στα εθνικά μας θέματα, με λύπη διαπιστώνει πως τις προκλήσεις των Τούρκων δεν μπορεί να σταματήσει η χαλαρή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

   

Ούτε φυσικά η συνεχιζόμενη μυστική διπλωματία του πρωθυπουργού.

   

Η Έλλειψη στρατηγικής και συγκεκριμένου σχεδίου από την κυβέρνηση του Μνημονίου στα Εθνικά μας θέματα, αποθρασύνει περισσότερο τους γείτονές μας.

   

Προσβάλλεται το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων όταν πληροφορούνται τις καθημερινές προκλητικές ενέργειες των Τούρκων και τις αμφισβητήσεις των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ