Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H ΣΕΘΑ στην Intracom

06.03.2012 | 19:33


Στο πλαίσιο των ενημερώσεων σε βασικές και σημαντικές βιομηχανικές υποδομές της χώρας στο χώρο της άμυνας, οι σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της INTRACOM Defense Electronics, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Σπυρόπουλο και επιτελείς της Σχολής. Η ΣΕΘΑ αποτελεί το τελευταίο και υψηλότερο επίπεδο Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης Αξιωματικών και πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και άλλων Υπουργείων.


Ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, καθώς και ανώτερα στελέχη της, υποδέχτηκαν τους σπουδαστές και τους ενημέρωσαν για τις δυνατότητες, τα προϊόντα, τα προγράμματα πιθανής συνεργασίας με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τις προοπτικές συμμετοχής σε μελλοντικά εξοπλιστικά προγράμματα, τις τρέχουσες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς βιομηχανίες του χώρου της άμυνας καθώς και τα πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής επικοινωνιακών και ηλεκτρονικών συστημάτων που συμμετέχει η εταιρία.
Παράλληλα, οι σπουδαστές της Σχολής ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες και τις μονάδες παραγωγής της εταιρίας όπου διαφάνηκαν οι σημαντικές δυνατότητες που έχουν καταξιώσει την INTRACOM Defense Electronics διεθνώς και την έχουν αναδείξει στην κορυφαία βιομηχανία ηλεκτρονικών αμυντικών συστημάτων στην εγχώρια αγορά και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ