Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η "επανάσταση" των Αρχηγών ή ένα ακόμη επικοινωνιακό παιχνίδι

06.09.2012 | 15:56
Η “επανάσταση” των Αρχηγών. Μετά τα twitter του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωστάρακο που διευκρίνιζε ότι στις ΕΔ , “όλοι είναι μάχιμοι” ,ένας άλλος αρχηγός περνά…απέναντι. Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας!


Σοκ και ευχάριστη έκπληξη προκαλεί η κατηγορηματική δήλωση του αρχηγού της Αστυνομίας- απάντηση σε ερώτηση συνδικαλιστή, αναφορικά με τα ποια θα πρέπει να είναι η στάση των ένστολων δεδομένων των μειώσεων και της "στέρευσης" των κωδικών για την αποζημίωση των πενθήμερων και νυχτερινών.
 
 
Σύμφωνα με τα όσα γράφει το bloko.gr ο κ. Παπαγιαννόπουλος απάντησε πως "εάν δεν δοθούν τα χρήματα για τα πενθήμερα και τα νυχτερινά, τότε  δεν θα δουλεύουμε!!!" για ν' ακολουθήσουν σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr οι εξής στιχομυθίες:
 
Συνδικαλιστής: Για να γίνει κάτι τέτοιο εσείς θα πρέπει να εκδώσετε διαταγή.
 
Αρχηγός: Να είστε σίγουροι ότι θα κάνω και μάλιστα με έγγραφη διαταγή.
 
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ένωσης Αττικής τον κάλεσε να πρωτοστατήσει στον αγώνα και σ' ένδειξη αγανάκτησης να υποβάλει την παραίτηση του, για να λάβει την απάντηση πως θα το έκανε μόνο εάν υπήρχε η περίπτωση να βγει κάτι ωφέλιμο από αυτό.
 
Ο κ. αρχηγός, απαντώντας σε πιεστικές ερωτήσεις των συνδικαλιστών, είπε΄αρχικά ότι θα στείλει μήνυμα συμπαράστασης, στη συνέχεια ότι θα προσπαθήσει να παραστεί για να τους χαιρετίσει έναν προς ένα και στο τέλος, επειδή αύριο αναχωρεί για την Θεσσαλονίκη, το πιο πιθανό είναι η ηγεσία του αρχηγείου να εκπροσωπηθεί από τον κ. υπαρχηγό.
 
Τώρα το ερώτημα που θα απαντήσει σύντομα... η ίδια η ζωή είναι αν οι Αρχηγοί εννοούν όσα λένε ή εντάσσονται στην "επικοινωνιακή διαχείριση" της κυβέρνησης.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ