Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η γυναίκα-υποστράτηγος που "τσάκισε" τον Καντάφι! Δείτε ποια είναι.

18.04.2011 | 05:34
Είναι γοητευτική και τα 51 χρόνια της δεν φαίνονται καθόλου. Είναι όμως και υποστράτηγος ,υπηρετεί στην Αμερικανική ΠΑ και από τις 19 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου ήταν η επικεφαλής της μαζικής αεροπορικής επίθεσης κατά του Καντάφι!

Ήταν δηλαδή εκείνη που υπό τις διαταγές της γίνονταν οι επιθέσεις στη Λιβύη ,μέχρι την ανάληψη της διοίκησης από το ΝΑΤΟ.

Είναι η υποστράτηγος Μάργκαρετ Γούντγουορντ η οποία παρά την γοητεία της και το χαμόγελό της τον “τσάκισε” το Λίβυο ηγέτη τα πρώτα 24ωρα της επιχείρησης “Αυγή της Οδύσσειας”.
Η υποστράτηγος Γούντγουορντ έχει σπουδάσει στην Εθνική Σχολή Πολέμου και στη καριέρα της πέταγε ιπτάμενα τάνκερ,συμμετέχοντας σε επιχειρήσεις στον Παναμά,αλλά κι εδώ στη γειτονιά μας ,στα Βαλκάνια.
Μιλώντας στο Der Spiegel η αμερικανίδα υποστράτηγος χαρακτηρίζει την επιχείρηση “Αυγή της Οδύσσειας” ,πολύ επιτυχημένη. Τόσο που υποστηρίζει ότι η έναρξη της επιχείρησης έσωσε 700.000 ανθρώπους που ο Καντάφι ,λέει, θα είχε σφαγιάσει.

Η Μάργκαρετ Γούντγουορντ διοικούσε από την αμερικανική βάση του Ράμστάϊν στη Γερμανία και όπως λέει ένοιωθε ότι διηύθυνε μία ορχήστρα. Λίγο θανατηφόρα,βέβαια.Σ΄ αυτή τη φωτογραφία η υποστράτηγος Μάργκαρετ,μαζί με τους άλλους διοικητές της επιχείρησης "Αυγή της Οδύσσειας". 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ