Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η κόρη Καντάφι αποκαλύπτει διαπραγματεύσεις με τους εξεγερμένους.

01.07.2011 | 06:21
 Η κόρη του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι δήλωσε σήμερα ότι αυτήν την περίοδο διεξάγονται "άμεσες και έμμεσες διαπραγματεύσεις" ανάμεσα στην κυβέρνηση της Τρίπολης και στους εξεγερμένους.

   

"Υπάρχουν τώρα άμεσες και έμμεσες διαπραγματεύσεις. Εργαζόμαστε για να σταματήσει η αιματοχυσία των Λίβυων και για αυτό είμαστε έτοιμοι να συμμαχήσουμε με το διάβολο, τους ένοπλους εξεγερμένους" δήλωσε η Αϊσά Καντάφι, κατά την διάρκεια συνέντευξής της στο γαλλικό κανάλι France 2.

   

Η 35χρονη κόρη του ηγέτη της Λιβύης, που είναι δικηγόρος, σημείωσε ότι η σύγκρουση έχει "ενώσει" την οικογένειά της, αρνούμενη οποιαδήποτε "διαίρεση" ή "διαφωνία". 

   

Ερωτηθείσα σχετικά με μια πιθανή αποχώρηση του πατέρα της από την εξουσία, δεν απάντησε ευθέως, αλλά δήλωσε ότι ο Μουάμαρ Καντάφι είναι ένα "σύμβολο", ένας "οδηγός" για το λαό της Λιβύης. 

   

"Από που θέλετε να φύγει; Εδώ είναι η χώρα του, η γη του, ο λαός του ... Υπάρχει ένα πράγμα που δε θα καταλάβετε ποτέ, αυτό είναι ότι ο πατέρας μου είναι ένα σύμβολο ... ένας οδηγός" πρόσθεσε.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ