Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η κουστωδία του Τούρκου αντιπροέδρου αλωνίζει στη Θράκη.Πλήρης ανοχή από την Αθήνα

19.08.2012 | 13:45
Με σχέδιο και συγκεκριμένη αντζέντα ήλθαν στην Θράκη ο Τούρκος Αντιπρόεδρος κ. Μποζντάγ και η κουστωδία του και τα περί προσευχής ήταν το επικάλυμα.Αυτό αποδεικνύεται, σύμφωνα με είδικούς αναλυτές και από την σύνθεση της ακολουθίας του αλλά και από την συγχωρδία που είχαν:Μαζί του λοιπόν είχε και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Τούρκων Εξωτερικού και Συγγενικών Κοινωνιών κ. Κεμάλ Γιουρτνάτς. 

Κατά την διάρκεια του ταξιδίου, ο επικεφαλής της εφημερίδας  Yeni Akit στην Αγκυρα κ.Γενέρ Ντονμέζ μίλησε με τον κ. Γιουρτνάτς  και παρουσίασε το θέμα του με τον  τίτλο « Οι Ελληνες εφαρμόζουν πολιτική αφομοίωσης στην Δυτική Θράκη» . Εκεί λοιπόν γράφει ότι ο Πρόεδρο του Συνδέσμου Τούρκων Εξωτερικού και Συγγενικών Κοινωνιών του εξήγησε την ελληνική ...καταπίεση που ασκείται στους «τούρκους» της Δυτικής Θράκης.
Ο κ. Γιουρτνάτς απαριθμώντας τις ...καταπιέσεις είπε ότι περιορίζονται τα ...εμπορικά δικαιώματα των «τούρκων» , παρεμποδίζονται τα δικαιώματα ...εκπαίδευσης, ότι δεν μπορούν να εκλέξουν τους θρησκευτικούς τους ηγέτες, ότι ...παρεμποδίζονται όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν στην Τουρκία, ότι γίνονται ...επιθέσεις στους «τουρκικούς» συνδέσμους και οργανώσεις και ότι οι Ελληνες έχουν ....αλλεργία στην ονομασία  «τούρκος» .

Να θυμίσουμε ότι και  ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης κ. Μπεκίρ Μπόζνταγ όταν  επισκέφθηκε τον ψευδομουφτή Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ  κατηγόρησε την Ελλάδα «που δεν επιτρέπει τη χρήση του όρου Τούρκος για τη μειονότητα στη Θράκη».και ότι « Η Ελλάδα παραβιάζει τους διεθνής κανόνες και δεν αναγνωρίζει τους εκλεγμένους μουφτήδες».

Βέβαια οι εκπρόσωποι του τουρκικού κράτους ''ξέχασαν'' να πουν ότι  οι συνθήκες δεν αναγνωρίζουν ''τουρκους'' αλλά μουσουλμάνους,ότι αρκετοί μουσουλμάνοι ( Πομάκοι, τσιγγάνοι) δεν έχουν καμία σχέση με τουρκική καταγωγή και ότι πολλοί από  αυτούς βγάζουν σπυράκια όταν ακούν να τους αποκαλούν έτσι, ότι χιλιάδες μουσουλμάνοι εξαναγκάστηκαν ( ή δελεάστηκαν) να πάνε για σπουδές στην Πόλη και ότι τώρα πλέον όταν είδαν σιγά σιγά τα οφέλη των σπουδών στην Ελλάδα κόβουν την Τουρκία η Αγκυρα ανησυχεί και μιλά για ...αφομοίωση. Δηλαδή αποκαλύπτουν μόνοι τους ότι η Αγκυρα είναι αυτή που θέλει τους νέους μουσουλμάνους της Θράκης εξαρτημένους από μια χώρα- την Τουρκία -  που δεν είναι ο χώρα που ζουν και εργαζονται με πλήρη δικαιώματα....όπως καταλαβαίνουν ότι οι ...επιθέσεις στις ενώσεις ''τουρκων '' δεν είναι τίποτε άλλο από εφαρμογή αποφασεων δικαστηρίων και ότι  είναι ψέμμα ότι δε δεν μπορούν  να έχουν ...εμπορικά δικαιώματα όταν ακόμα και στα Επιμελητήρια είναι  στις διοικήσεις τους μουσουλμάνοι...
 
Οπως και ότι υπάρχουν σε όλα τα μουσουλμανικά χωριά σχολεία με την τουρκική γλώσσα...

Πλήρη ανατροπή της πραγματικότητας δηλαδή είχε στην αντζέντα του ο κ. αντιπρόεδρος και η κουστωδία του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΘΡΑΚΗ: δύο "εκρηκτικές" μειοψηφίες απειλούν τη περιοχή. Οι τεράστιες ευθύνες των κομμάτων

"Προστασία" στη Θράκη ήρθε να "πουλήσει" ο Τούρκος αντιπρόεδρος.Θα του απαντήσει κανείς;

Το Ιράκ απαγόρευσε την επίσκεψη του Γκρίζου Λύκου στο Κιρκούκ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ