Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Η μετάθεση στη Κύπρο δεν είναι υποχρεωτική.

25.02.2011 | 11:32

Η μετάθεση στη Κύπρο δεν είναι υποχρεωτική υποστηρίζει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων ,καταγγέλοντας τις περιπτωσεις διοικητών που επικλούνται νόμο ο οποίος δεν υπάρχει.

"Για μια ακόμη φορά τα ψέματα των αξιωματικών και των διοικητών των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων είχαν τον πρώτο λόγο.  Επανέλαβαν το γνωστό πλέον κόλπο σύμφωνα με το οποίο  έχει ψηφιστεί πρόσφατα νόμος που   προβλέπει «την υποχρεωτική μετακίνηση Των φαντάρων που είχαν προεπιλεγεί στην ΕΛΔΥΚ, παρά την άρνηση τους, αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός εθελοντών». Μάλιστα άλλοτε λένε ότι «έχει ψηφιστεί σχετικός νόμος στο θερινό τμήμα της Βουλής», άλλοτε το αλλάζουν και αποκαλύπτουν εμπιστευτικά ότι «ψηφίστηκε το Φθινόπωρο»! Φυσικά τίποτε από τα παραπάνω δεν ισχύει.
Τα ψέματα είναι ο μοναδικός τρόπος για να κάμψουν τις αντιστάσεις των  φαντάρων που αρνήθηκαν να δεχτούν την προεπιλογή μετάθεσης τους στην Κύπρο, υπέγραψαν ότι δεν αποδέχονται μετάθεση εκτός ελληνικής επικράτειας και απαίτησαν να τους γίνει γνωστός ο νόμος που προβλέπει την Υποχρεωτική τους μετάθεση στην Κύπρο".
ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ! Τέτοιος νόμος δεν υπάρχει και ούτε ψηφίστηκε ποτέ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ!
Μετά τα ψέματα ακολουθούν οι απειλές για δυσμενή μετάθεση  αν δε δεχτείς μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ (λες και υπάρχει χειρότερη μετάθεση της Κύπρου και οι φαντάροι αντικειμενικά δεν θα σταλούν σε Έβρο ή νησιά).
Αρμόδιοι επιτελικοί αξιωματικοί δηλώνουν ότι η υπάρχουσα νομοθεσία, που βεβαίως ποτέ δεν δημοσιεύουν, προβλέπει την υποχρεωτική μετακίνηση στην Κύπρο αφού τα στρατόπεδα της ΕΛΔΥΚ θεωρούνται «ελληνικό έδαφος»! Φαίνεται όμως ότι κάπου τα έχουν μπερδέψει: ελληνικό έδαφος θεωρείται μόνο η ελληνική πρεσβεία στο εξωτερικό και το ελληνικό πολεμικό πλοίο.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ