Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΡΒΥΛΑ NEWS

Η οικονομική κρίση ενώνει ακόμη και αντιμιλιταριστές με ...στρατιωτικούς.

15.12.2010 | 00:07


Τι άλλο θα δούμε με την οικονομική κρίση και το ΔΝΤ. Ακόμη και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,βάζει νερό στο κρασί του και χαιρετίζει τη σημερινή παρουσία εν ενεργεία αξοωματικών και αποστράτων στη συγκέντρωση:

Στην Πανεργατική Απεργία όμως στις 15-12-10 καλούν και οι Στρατιωτικοί: Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ  καλεί «όλους τους συναδέλφους απόστρατους αξιωματικούς, ανεξαρτήτως κλάδου, προέλευσης και βαθμού να συμμετέχουν σε αυτή την κινητοποίηση, για να δώσουμε ένα ηχηρό παρόν στον αγώνα της ελληνικής κοινωνίας, κατά της εξαθλίωσης, της έκπτωσης αξιών και της απαξίωσης των θεσμών». Ως χώρος προσυγκέντρωσης ορίζεται η πλατεία του Αρχαιολογικού Μουσείου (Πατησίων) και ώρα η 10:30 πμ.
Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΣΜΕΔ, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση των ένστολων προς τους εργαζόμενους: «Οι Έλληνες στρατιωτικοί, αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και εργαζόμενοι με εγγενείς ιδιαιτερότητες, δέχθηκαν πρώτοι απ΄ όλους τους εργαζόμενους, και αναμένεται να δεχθούν περαιτέρω, όπως εσείς, οι λοιποί εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ανηλεή επίθεση στα εισοδήματά τους, θέτοντάς τους εκτός οικογενειακού προϋπολογισμού. Οι Έλληνες στρατιωτικοί εργαζόμενοι κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, διασφαλίζουν νύχτα και μέρα, από στεριά, αέρα και θάλασσα την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Χώρας μας και εξασφαλίζουν στον Ελληνικό λαό εκείνες τις αναγκαίες προϋποθέσεις της ειρήνης και της ανεξαρτησίας που απαιτούνται για την προκοπή του. Πλήρως απογοητευμένοι από την παρούσα κατάσταση, θα θέλαμε να τονίσουμε, με όλες τις δυνάμεις μας, ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί συστρατεύονται στο αυτονόητο αίσθημα δικαίου που κάθε Έλληνας πολίτης νιώθει σήμερα, και τάσσονται συμπαραστάτες στον αγώνα του.  Διασφαλίστε τα δικαιώματά σας.  Ευχαριστούμε, ολόψυχα, για τον αγώνα που δίνετε».
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Πιστεύουμε ότι οι μόνιμοι καταλαβαίνουν ότι οι βρισιές και οι χαρακτηρισμοί του Πάγκαλου στοχεύουν πρώτα από όλα στη συνείδηση τους: στην εποχή του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού Άμυνα σημαίνει Ασφάλεια του Αστικού Καθεστώτος Εξουσίας και υπεράσπιση των ιμπεριαλιστικών του συμφερόντων, περιφρούρηση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και των Νόμων της Αγοράς και του Κέρδους. Ο Παπανδρέου, ο Πάγκαλος, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, ο Καρατζαφέρης, η Μπακογιάννη-Μητσοτάκης, ο κόσμος του πλούτου απαιτούν την μετατροπή των στρατιωτικών σε Πραιτοριανούς, Ράμπο ανδρείκελα για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους εντός και εκτός συνόρων. Σε αυτό το ζήτημα απαντά η κοινωνία μας, αλλά πρώτα από όλα, οι Στρατιωτικοί!              

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ