Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Αθλητικά

Η ροπαλιά του Γηραιού, εκνεύρισε τους οπαδούς του Άρεως

16.11.2010 | 09:20
Οπαδοί του Άρη πήγαν στο ξενοδοχείο με άγριες διαθέσεις μετά την ήττα από τον Ηρακλή χωρίς όμως να συναντήσουν τους παίκτες ενώ λίγο αργότερα εξέδωσαν ειρωνική ανακοίνωση με αποδέκτη τον Αργεντινό τεχνικό.
Είναι η πρώτη φορά που οι φίλοι του Άρη αμφισβητούν τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός βρέθηκε στο στόχαστρο τους μετά την ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή.

Περίπου 250 οπαδοί πήγαν στο ξενοδοχείο όπου θα επέστρεφε η αποστολή του Άρη, θέλοντας να αποδοκιμάσουν παίκτες και προπονητή. Η διοίκηση ενημερώθηκε για την παρουσία των οπαδών και "φυγάδευσε" τους παίκτες και τον προπονητή. Αναχώρησαν με ταξί από το Καυτανζόγλειο και έτσι η συνάντηση δεν έγινε ποτέ.

Λίγο αργότερα οι οπαδοί του Άρη με ανακοίνωση τους γνωστοποίησαν την απογοήτευση τους για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας αλλά και για τον προπονητή.

"Είμαστε κι εμείς ευχαριστημένοι…

Συνεχίζοντας κι εμείς την αποθέωση του Κούπερ… όπως ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία 1-1 με τη Λάρισα, είμαστε κι εμείς ευχαριστημένοι από την ήττα με 1-0, από μια ομάδα που δημιουργήθηκε σε 10 ημέρες και έχει προπονητή τον Ουζουνίδη και πρόεδρο τον Τάκη.

Ανοιχτά τα μάτια μας, λοιπόν και ανοιχτά τα αυτιά μας, γιατί πάνω από όλα είναι ο ΑΡΗΣ. Κι αυτό δεν είναι απλά ένα σλόγκαν, αλλά το Α και το Ω για να οδηγηθεί ο Σύλλογος εκεί που τον θέλουμε και έχουμε δώσει τη ζωή μας για αυτό" αναφέρει η ανακοίνωση του Super 3.

 

Tags:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ